imam velik problem in sicer da nisem dobil polovico stvari, ki sem jih naročil ( več kot 100funtov). Ko sem prvič naročal pri mp sem vzel 4x5kg whey in zadeva je prišla lepo v dveh paketih brez problemov. Kolikor sem lahko razbral iz onega trackinga sta oba imela enako kodo. Pri zdajšnjem naročilu, ki je volumensko enako velik pa dobim en paket in poštar od dpd slo mi reče da je prišlo do nekakšnega zapleta ker sta bila dva paketa pod isto cifro in da naslednjega dobim naslednji dan ali v dveh dneh. Zdj je minilo 14 dni in ne duha ne sluha o paketu. Pišem dpd in razložim omenjeno situacijo in pravijo, da paketa nimajo in da sploh ni možno da bi pod isto cifro bila dva paketa ter da naj se obrnem na MP. Zdj sm dobil prvi odgovor od njih ki je bolj vprašalne narave ( če je bil paket zaprt, primerno velik, okrog ebalaže itd), tako da sem vse še bolj podrobno razložil in upam da bo naslednji mail kaj več povedal. Vedno bolj se mi zdi da je možno, da so na dpd slo nekaj zajebali, ker kako je možno da je kurir vedel da obstajata dve škatli, če jih nikoli niso dobili oz imeli podatkov o njih?? Nekdo videl mp logo na paketu in pomislu da bi mu prav prišlo??
Je imel kdo podobno izkušnjo oz je zasledil kaj takega na kakem forumu?