alexjug napisal/-a:z gejmanjen ni cisto nic narobe. taksne clanke, ki pisejo, da je gejmanje bad, vecinoma pisejo podobne osebe kot tiste, ki za BB pravijo, da je slaba stvar ipd.
Velja isto pravilo kot za vse ...moderation...lahko te zasvoji, tako kot marsikatera druga stvar v lajfu (sploh kak world of warcraft), so pa to redki primeri.
jaz sem prvi game instaliral na PC pred 23 leti

. gejmal ze prej na avtomatih, pri kolegu na pcu, amigi, atariju, ....ni trpela sola, ni trpela sluzba, ni trpel sport, ne trpi BB in ne trpi social life.
zdaj grem pa pogledat Juretov link

.
Tako je, obstaja dosti drugih slabsih / manj produktivnih hobijev in dokler druge zadeve ne trpijo se mi ne zdi problematicno. Pa kot so se nekateri drugi omenili ima igranje lahko tudi kar nekaj pozitivnih lastnosti - ko sem sam veliko igral med 2002-2006 sem se tudi naucil veliko angescine, dobil veliko "online" kolegov, itd.
Se pa strinjam, da so razne MMORPG igre najbolj nevarne, ker te notri potegne pa moras potem prakticno skoz igrati... Sam sicer tega problema ze dolgo nima, ker nimam casa + redko kera igra me notri potegne tako, da bi igral vec kot kaki match online kdaj pa kdaj za sprostitev.
@Nino: Dobro da nisi bil blizu mene, ko sem igral CS:GO pred dvema dnevoma. Stevilo f**** / wtf / camper / ... in ostalih besed na minuto je bilo kar visoko. To je za mene skoraj obvezen del sprostitve