hahaha me je nasmejal tale komentar
Lepo in hvale vredno je,da popisuješ divja odlagališča in inštruiraš ˝froce˝ iz materinskega doma ampak ne misli,da si zaradi tega mati Terezija oziroma,da si edini,ki je družbeno aktiven. Na tvoj nivo komuniciranja se ne bom spuščal,ti bom pa povedal naslednje. Sam sem pri 16 bil enkrat tedensko na kongresnem trgu delil hrano brezdomcem(projekt se je imenoval Hrana ne bombe) Hrano smo dobili tako,da smo hodili do vseh večjih trgovcev in jih prosili za hrano,ki bi bila drugače zavržena in jo nato (seveda samo neoporečno) skuhali in postregli. Takrat sem bil aktiven anarhist,ki je sodeloval in tudi bil soudeležen pri pretestih proti fašizmu,kapitalizmu,Natu,EU,Globalizmu itd. Takrat smo opozarjali kakšno stanje nas čaka čez par let vendar nikomur ni bilo mar ampak so kot pridne ovčke še naprej hodili na volitve( se spomniš verjetno ne? ) in nas gledali postrani,ker nismo ustrezali tipologiji intelektualca. Vsi scenariji so se uresničili in sedaj je končno ljudjem prekipelo in upajmo,da bo še kakšno mesto ustalo. Sedaj mi pa povej glede na to,da si v letih,ko bi moral človek biti že funkcionalno pismen,kje v mojih postih si zasledil kakršno koli jamranje? Jamrajo večinoma ljudje,ki hodijo na volitve v prepričanju,da so naredili svojo državljansko dolžnost in s tem bili politično aktivni,ter se potem pritožujejo nad politiki,ki so jih sami izvolili. Zaradi takih ljudi je stanje v svetu takšno kot je. Slovencelj