Sori Jenc, ampak po mojih izkusnjah jamrajo najbolj tisti, ki po navadi najmanj naredijo, da se karkoli spremeni. Potem pa kazejo na druge, da so ti krivi za njihove probleme. Pa da ne bo pomote, ni govora samo o politiki. A poznas tisto risanko Kalimero? Noben me ne mara, ker sem majhen in crn. To je krivica. Ueeeeeeeee. Ce pa jim ze uspe intelektualni preskok, da se zapicijo v tocno dolocen problem in skoncentrirajo jamranje nanj. Predlagane resitve pa nobene. Malo dvignit rit in kaj koristnega postorit, pa ne, a. BTW, a poznas izvorni pomen besede IDIOT? Toplo priporocam guglanje. In ne, nisem mati Tereza in nimam te teznje. Jaz temu recem osnovna druzbena odgovornost. Tista tanka meja, ki loci cloveka od idiota. Ampak ti si enkrat delil ribe brezdomcem (=99% brezperspektiven gnoj), zato si svoje zgleda dozivljensko oddelal. Bi jih vsaj ribe ucil lovit, bi bilo vec koristi. Jaz tiste froce ucim ribe lovit. Da ne bodo brezperspektiven gnoj.
Se enkrat. Kaj predlagas?
Fajn, vse bomo rasuli, Kanglerja in podobnike bomo lincali. Kaj pa potem? Itak, ko bo treba druzbo reorganizirati, ne bo vec adrenalina. Bodo pa volitve. Take in drugacne. Ampak ti in tebi podobni takrat ne boste zraven. In izvoljen bo Kangler2. Torej? Cakam na predloge.
Slovencelj^n
Se enkrat. Kaj predlagas?
Fajn, vse bomo rasuli, Kanglerja in podobnike bomo lincali. Kaj pa potem? Itak, ko bo treba druzbo reorganizirati, ne bo vec adrenalina. Bodo pa volitve. Take in drugacne. Ampak ti in tebi podobni takrat ne boste zraven. In izvoljen bo Kangler2. Torej? Cakam na predloge.
Slovencelj^n