Danes je 29 Apr 2026, 21:23

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Band3

Re: OFF TOPIC

Odgovor28 Nov 2012, 13:21

Sori Jenc, ampak po mojih izkusnjah jamrajo najbolj tisti, ki po navadi najmanj naredijo, da se karkoli spremeni. Potem pa kazejo na druge, da so ti krivi za njihove probleme. Pa da ne bo pomote, ni govora samo o politiki. A poznas tisto risanko Kalimero? Noben me ne mara, ker sem majhen in crn. To je krivica. Ueeeeeeeee. Ce pa jim ze uspe intelektualni preskok, da se zapicijo v tocno dolocen problem in skoncentrirajo jamranje nanj. Predlagane resitve pa nobene. Malo dvignit rit in kaj koristnega postorit, pa ne, a. BTW, a poznas izvorni pomen besede IDIOT? Toplo priporocam guglanje. In ne, nisem mati Tereza in nimam te teznje. Jaz temu recem osnovna druzbena odgovornost. Tista tanka meja, ki loci cloveka od idiota. Ampak ti si enkrat delil ribe brezdomcem (=99% brezperspektiven gnoj), zato si svoje zgleda dozivljensko oddelal. Bi jih vsaj ribe ucil lovit, bi bilo vec koristi. Jaz tiste froce ucim ribe lovit. Da ne bodo brezperspektiven gnoj.

Se enkrat. Kaj predlagas?
Fajn, vse bomo rasuli, Kanglerja in podobnike bomo lincali. Kaj pa potem? Itak, ko bo treba druzbo reorganizirati, ne bo vec adrenalina. Bodo pa volitve. Take in drugacne. Ampak ti in tebi podobni takrat ne boste zraven. In izvoljen bo Kangler2. Torej? Cakam na predloge.

Slovencelj^n

mulc

Odgovor28 Nov 2012, 13:34

To pa kaže na to da ni problem samo v politiki/h.

Drugače pa jaz ne bi vsega spreminjal, saj državo gradimo šele dobri dve desetletji. Če uporabim besede pravnika dr. Cerara. Slovenija je načeloma še vedno pravna država. Večina storilcev kaznivih dejanj je kaznovana in država deluje, jo je pa potrebno izboljšati.

jenc

Odgovor28 Nov 2012, 15:46

1. Takojšno ukinitev trajnega sodniškega mandata , zamnejavo vrhovnega državnega tožilca, revizijo dela sodišč in odpuščanje sodnikov, ki delujejo koruptivno, ter temeljito prevetritev sodnega sistema.

2. Takojšnjo objavo vseh , ki so najemali kredite pri državnih bankah in katerih dolgove sedaj odplačujemo državljani. Imena in priimki se morajo javno objaviti v vseh tiskanih in digitalnih medijih.

3. Takojšen sprejem zakona o odvzemu premoženja ljudem in ožjim družinskim članom , ki so do njega prišli na nelegalen način. Zakon mora stopiti v veljavo takoj.

4. Takojšen sprejem zakona o odpoklicu poslancev , županov in ostalih predstavnikov ljudstva, kateri njihovih nalog ne izpolnjujejo zadovoljivo, oziroma ravnajo v nasprotju z pravnim redom, ki velja v Republiko Sloveniji.Zakon mora stopiti v veljavo takoj.

5. Takojšno spremembo zakona o vladi, ministrih in njihovih nalogah in odgovornosti. . Tudi ti morajo odgovarjati za svoja dejanja. Križanič, Kresal, Golubič. To so imena, ki morajo in bodo odgovarjali na sodišču, saj so delovali v nasprotju z zakonom in mešetarili z našim denarjem. Zakon mora stopiti v veljavo takoj.

To je citat osebe na FB katera je lepo opisala začetne korake.
Glede lenobe se deloma strinjam s teboj,vendar ni samo lenoba krivec za trenutno stanje ampak tudi komformizem,ki je zajel celotno družbo po tem ko je potrošništvo postalo osrednja religija zahodnega sveta.
Glede na to,da rad kažeš s prstom na ljudi katere ne poznaš te uvršča ravno v skupino ljudi katere tako zavzeto preklinjaš. Svetovne ekonomije in centrov moči ne bom razlagal,ker nimam volje( matr sm len,le kdo je kriv za to?) ampak si rajši oglej primer Islandije ter njihovo reševanje krize,ki jih je zajela hitreje in močneje kot nas. To pa,da ljudi označuješ kot gnoje samo zato,ker je brezdomec mi pa,da veliko vedeti o tebi in tvojem razmišljanju.
Tole je moj zadnji odgovor o tej temi,ker hodim na ta forum za sprostitev in zbiranje informacij o fitnesu ter ne zaradi politike katera mi ne ponuja nobene izmed predhodno naštetih stvari.

Pa uživaj na volitvah.
Uporabniški avatar

Mauro

Odgovor28 Nov 2012, 15:52

Politika je za folk k ne dviguje uteži :P
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor28 Nov 2012, 17:09

jenc napisal/-a:1. Takojšno ukinitev trajnega sodniškega mandata , zamnejavo vrhovnega državnega tožilca, revizijo dela sodišč in odpuščanje sodnikov, ki delujejo koruptivno, ter temeljito prevetritev sodnega sistema.

2. Takojšnjo objavo vseh , ki so najemali kredite pri državnih bankah in katerih dolgove sedaj odplačujemo državljani. Imena in priimki se morajo javno objaviti v vseh tiskanih in digitalnih medijih.

3. Takojšen sprejem zakona o odvzemu premoženja ljudem in ožjim družinskim članom , ki so do njega prišli na nelegalen način. Zakon mora stopiti v veljavo takoj.

4. Takojšen sprejem zakona o odpoklicu poslancev , županov in ostalih predstavnikov ljudstva, kateri njihovih nalog ne izpolnjujejo zadovoljivo, oziroma ravnajo v nasprotju z pravnim redom, ki velja v Republiko Sloveniji.Zakon mora stopiti v veljavo takoj.

5. Takojšno spremembo zakona o vladi, ministrih in njihovih nalogah in odgovornosti. . Tudi ti morajo odgovarjati za svoja dejanja. Križanič, Kresal, Golubič. To so imena, ki morajo in bodo odgovarjali na sodišču, saj so delovali v nasprotju z zakonom in mešetarili z našim denarjem. Zakon mora stopiti v veljavo takoj.

To je citat osebe na FB katera je lepo opisala začetne korake.
Glede lenobe se deloma strinjam s teboj,vendar ni samo lenoba krivec za trenutno stanje ampak tudi komformizem,ki je zajel celotno družbo po tem ko je potrošništvo postalo osrednja religija zahodnega sveta.
Glede na to,da rad kažeš s prstom na ljudi katere ne poznaš te uvršča ravno v skupino ljudi katere tako zavzeto preklinjaš. Svetovne ekonomije in centrov moči ne bom razlagal,ker nimam volje( matr sm len,le kdo je kriv za to?) ampak si rajši oglej primer Islandije ter njihovo reševanje krize,ki jih je zajela hitreje in močneje kot nas. To pa,da ljudi označuješ kot gnoje samo zato,ker je brezdomec mi pa,da veliko vedeti o tebi in tvojem razmišljanju.
Tole je moj zadnji odgovor o tej temi,ker hodim na ta forum za sprostitev in zbiranje informacij o fitnesu ter ne zaradi politike katera mi ne ponuja nobene izmed predhodno naštetih stvari.

Pa uživaj na volitvah.

podpis.

mulc

Odgovor28 Nov 2012, 19:23

1. Takojšno ukinitev trajnega sodniškega mandata , zamnejavo vrhovnega državnega tožilca, revizijo dela sodišč in odpuščanje sodnikov, ki delujejo koruptivno, ter temeljito prevetritev sodnega sistema.
Ravno to je tisto kar rešuje sodnike, da politika ne more vplivati na njih. Si predstavljaš, da bi imeli volitve sodnikov vsake nekaj let. Janez Janša in pokojni dr. Janez Drnovšek sta se celo leto prepirala o pravih ustavnih sodnikih.

2. Takojšnjo objavo vseh , ki so najemali kredite pri državnih bankah in katerih dolgove sedaj odplačujemo državljani. Imena in priimki se morajo javno objaviti v vseh tiskanih in digitalnih medijih.To je že vse znano. Naj jih pravnomočno obsodijo.

3. Takojšen sprejem zakona o odvzemu premoženja ljudem in ožjim družinskim članom , ki so do njega prišli na nelegalen način. Zakon mora stopiti v veljavo takoj.To že obstaja. Vendar je problem v izvajanju.

4. Takojšen sprejem zakona o odpoklicu poslancev , županov in ostalih predstavnikov ljudstva, kateri njihovih nalog ne izpolnjujejo zadovoljivo, oziroma ravnajo v nasprotju z pravnim redom, ki velja v Republiko Sloveniji.Zakon mora stopiti v veljavo takoj.Potrebno bi bilo spreminjati ustavo, zakar pa potrebuješ dvotretinjsko večino. To glede zadovoljivo je pa za lase privlečeno. 100 ljudi 100 čudi, tako da bi morali odstaviti vse predstavnike ljudstva.

5. Takojšno spremembo zakona o vladi, ministrih in njihovih nalogah in odgovornosti. . Tudi ti morajo odgovarjati za svoja dejanja. Križanič, Kresal, Golubič. To so imena, ki morajo in bodo odgovarjali na sodišču, saj so delovali v nasprotju z zakonom in mešetarili z našim denarjem. Zakon mora stopiti v veljavo takoj.Kazenski zakonik in še marsikater drugi
[/quote]

Zgoraj napisano je napisano v jezi in je popolnoma nesmiselno. K tem stvarem je potrebno pristopiti premišljeno.

Kristijan

Odgovor28 Nov 2012, 20:45

Kupujem rabljen telefon. Samsung Galaxy S2 ali Samsung Galaxy Note?
Cene so tam tam. A gre Note normalno v žep?

Peraz

Odgovor28 Nov 2012, 21:09

js mam Samsung galaxy note 2 in gre cist normalno v zep.. Res da se na zacetku zdi prevelik sam ko se ga navadis so ti vsi ostali premajhni :D

coko

Odgovor28 Nov 2012, 22:31

Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor29 Nov 2012, 10:03

Kristijan napisal/-a:Kupujem rabljen telefon. Samsung Galaxy S2 ali Samsung Galaxy Note?
Cene so tam tam. A gre Note normalno v žep?

men je hud,ne-zamenjam
Pripujsal, zmagal, odpujsal.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost