jenc napisal/-a:jat osebno bi vzel Windows phone 8,ker glede na prezentacije,ki sem jih videl bo pokopal tako Androida,kot Iphone.
Pozabi na to, glej koliko časa je rabil Android da je dosegel raven aplikacij Iphone-a. Preprosto ne bo dovolj razvijalcev, tudi vprašanje če imajo Samsung, HTC ipd. željo razvijat za takle delež prodaje: http://www.indopost.com/.a/6a01053648ae ... bac970b-pi
Tablice so drugo, ampak s telefoni bo IMO enako kot pri Win 7 za telefone - fail.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.
To je res,da so trenutno majhni ampak je zadeva zelo dobro zasnovana in tudi sinhronizacija za itunes in podobno je urejena. User interface je na čisto drugem noviju kot imajo sedanji ponudniki. Osebno imam pa nokio n78 tako,da v nobenem primeru ne bom imel težave z nobenim operacijskim sistemom
no, za razvijalce je wp platforma napram iosu in androidu raj, ker je veliko bolj user oz. developer friendly je pa seveda res da marsikomu ni všeč kvadratast interface, s katerim posiljuje windows phone jaz sem imel nekaj časa priložnost uporabljati tako lumio 700 kot 800 in morm rečt, da ju ne bi nikdar izbral za lasten telefon