Band3 napisal/-a:Preberem holisticni pregled in me ima, da neham brati ampak vseeno poscrollam dol, da vidim, koliko je dolgo. Mi pade v oci bioresonanca in se dokoncno koncam ukvarjati s tem. Verjetno ti bodo ze ob prvem pregledu rekli, da si zastrupjen z zivim srebrom in da moras zamenjati vse plombe, potem pa predlagali kaksno noro kuro s presnimi sokovi in nadaljnje veganstvo. In seveda bo nujno pitje velikih kolicin informirane vode.
Naredi si uslugo, ce imas probleme, pojdi k zdravniku. Ce se ti pa samo zdi, da jih imas, kupi v lekarni tisti komplet za samodiagnostiko alergij (cca. 80€). Najslabse, kar se ti zgodi je false positive rezultat.

No, tudi sam sem imel podobno mnenje in zato vprašal, če je pa mogoče to res oh in sploh. K zdravniku ne grem... moram menjat in to kmalu. Imam namreč tako kot marsikdo zdravnico, ki nima pojma zakaj sploh tam sedi. Sem že bil pri njej, opisal simptome in dobil za eno vrečko tablet, pršil, kapljic za oči... v glavnem lepo služijo. Imam pa težave s hrano... in za to dobim kapljice za oči?!? Poleg tega je pa še trmasta in ne da napotnice (npr. za pulmologa) preden nisi na pol hin. Mogoče kdo ve v čem je tu fora?
Mi je pa ta pregled padel v oči seveda zaradi cene, saj sem študent
Hvala za opozorilo!
Lep dan