Danes je 27 Apr 2026, 21:40

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

kugla

Re: OFF TOPIC

Odgovor14 Jun 2013, 12:36

Heh, pomen besede fleksibilnost je, po SSKJ:

fleksibílnost -i ž (ȋ) knjiž. spremenljivost, nestalnost

IIFYM bolj težko očitaš nefleksibilnost, še posebej v primerjavi z zgoraj citiranim načinom pospeševanja prodaje, em, jedilnikom ... lahko pa mu kaj drugega. Štetje kalorij in prilagajanje vnosa pač zahteva neko stopnjo odrekanja in energije.

Kristijan

Odgovor14 Jun 2013, 19:08

dado20 napisal/-a:http://maxximum-portal.com/forum/viewtopic.php?f=39&t=32498&start=30 -> komentar od AndrejT... folk še zdaj ne dojema kaj IIFYM način prehranjevanja predstavlja... eni mislijo, da lahko pri tem načinu ješ karkoli in kolikor hočeš, ne ve pa da so makroti omejeni osebku in ni važno iz katere hrane pridejo, jej jej 8-)

Kdo je uporabnik hren tukaj? :)

climber

Odgovor14 Jun 2013, 19:48

Kristijan napisal/-a:
dado20 napisal/-a:http://maxximum-portal.com/forum/viewtopic.php?f=39&t=32498&start=30 -> komentar od AndrejT... folk še zdaj ne dojema kaj IIFYM način prehranjevanja predstavlja... eni mislijo, da lahko pri tem načinu ješ karkoli in kolikor hočeš, ne ve pa da so makroti omejeni osebku in ni važno iz katere hrane pridejo, jej jej 8-)

Kdo je uporabnik hren tukaj? :)

It's me. ;) Na maxx forum sem se prijavil par let prej z enakim prepričanjem, ki pri večini tam še vedno vlada.

wraith

Odgovor17 Jun 2013, 21:31

"Ne se pustit zavajat prodajalcem in/ali kvazi naravnim bodybuilderjem, ki oglašujejo omenjene zadeve in obljubljajo čudeže"

@ jure: a lahko prosim malo bolj konkretno o teh "kvazi-naravnih bodybuilderjih"? pa o obljubljanju čudežev?
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor17 Jun 2013, 22:06

Seveda, Peter, ni problema. Spodnja slika (ki jo je ferrarilover pred kratkim prilimal v neko drugo temo) nekako povzame tisto, kar sem imel tu v mislih. Torej: pripisovanje magičnih učinkov dodatkom, ko pa je vse skupaj plod zlorabe farmakoloških sredstev. Takšnega marketinga je v tej industriji ogromno.

Glede na to, da je to tvoj prvi post na forumu, upam, da se nisi našel v tem, ker te niti približno nisem imel v mislih. ;)

Slika

wraith

Odgovor17 Jun 2013, 22:58

mislim, da je vsem, ki se vsaj malo resno ukvarjajo z utežmi/svojo postavo, precej jasno, od česa so BB proji veliki.
in glede na splošno miselnost "dodatki so brezveze" ter dandanašnjim izjemno pogostim diskusijam kdo je natural in kdo ne, kdo se oklicuje za naturalca in ali je res, ima tvoj citirani stavek kar dosti drugačno interpretacijo pri bralcih, kot si jo ti tu navedel. in ja, sem prepričan, da ob tem marsikdo pomisli name
Uporabniški avatar

jokamskos

Master Troll

Odgovor17 Jun 2013, 23:05

Ja jaz sem pomislil nate wraith ker si res gigantski in kar rasteš in rasteš..nemorem se načudit
Uporabniški avatar

ronnie

Odgovor17 Jun 2013, 23:41

Pero, ne vzet vsega tako zlonamerno. Mislim pa, da je vse prej kot splošna miselnost ''dodatki so brezveze''......na žalost,oz na srečo prodajalcem. ;) Drgač pa,dobrodošel na forumu;)
http://lukafilipic.blogspot.com

wraith

Odgovor18 Jun 2013, 17:49

jokamskos napisal/-a:Ja jaz sem pomislil nate wraith ker si res gigantski in kar rasteš in rasteš..nemorem se načudit

ti že veš.

@ronnie:

zlonamerno gor ali dol (čeprav je odkrito rečeno to zadnje čase kar pogosto), gre se za za izjemno dvoumnost in stvar interpretacije. in glede na celoten kontekst, mi tak stavek nikakor ni povšeči. Sploh glede na to, da so to opazili drugi, in me opozorili na juretov zapis v prepričanju, da se spet pljuva po meni (in drugih).

z "dodatki so brezveze" sem ciljal na nmz miselnost. in da s svojim izborom dodatkov (čeprav dejansko tu noben ne ve kaj imam od dodatkov) in načinom treninga, ki sta očitno povsem kontradiktorna nmz pristopu, hitro pristanem v kategoriji "oglaševalcev magičnih izdelkov" in tistih, "ki obljubljajo čudeže".
Uporabniški avatar

makary

Odgovor18 Jun 2013, 19:12

wraith napisal/-a:
jokamskos napisal/-a:Ja jaz sem pomislil nate wraith ker si res gigantski in kar rasteš in rasteš..nemorem se načudit

ti že veš.

@ronnie:

zlonamerno gor ali dol (čeprav je odkrito rečeno to zadnje čase kar pogosto), gre se za za izjemno dvoumnost in stvar interpretacije. in glede na celoten kontekst, mi tak stavek nikakor ni povšeči. Sploh glede na to, da so to opazili drugi, in me opozorili na juretov zapis v prepričanju, da se spet pljuva po meni (in drugih).

z "dodatki so brezveze" sem ciljal na nmz miselnost. in da s svojim izborom dodatkov (čeprav dejansko tu noben ne ve kaj imam od dodatkov) in načinom treninga, ki sta očitno povsem kontradiktorna nmz pristopu, hitro pristanem v kategoriji "oglaševalcev magičnih izdelkov" in tistih, "ki obljubljajo čudeže".

Mislim, da ni vprašanje kaj imaš, dosti krajši seznam bi bil če bi se vprašali kaj nimaš...
"If you're going through hell, keep going."
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov