Danes je 27 Apr 2026, 21:42

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

wraith

Re: OFF TOPIC

Odgovor18 Jun 2013, 23:09

ja, in tvoj preroški/jasnovidni/telepatski dar je vsekakor eden izmed njih.
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor18 Jun 2013, 23:18

Pi*** se vam da.

Se strinjam Juretov postv je bil verjetno mišljen kot splošno in sem prepričan, da ni imel nihče tebe v mislih, res ne vem o kakšne pljuvanju je tu govora. Z dodatki vemo kako je; razmerje cena/efekt ni ravno optimalno. gujdek ftw.

Treniraš kolikor vem upper/lower po novem? Ne bi rekel, da je ravno kontradiktorno NMZ pristopu. Pa še začel si delat prosto počep/deadlift? ;) Torej daleč od kontradiktornosti IMHO.

Tudi v "kvazi naravni BB" te težko uvrstiš, ker nisi tok huge/zrezan (brez zamere). Prej bi v to kategorijo recimo osebno uvrstil Jureta glede na teže in zrezanost, ki ji v Sloveniji ni konkurence (od naturalcev Bojan Jotanovič, od userjev pa Zup).

Če se pa kdo sam najde v teh stavkih je pa to pač njegov problem simple as.

Make gainzzz not war.
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor19 Jun 2013, 06:48

Prav 2x sem moral pogledat, če sem res v OFF TOPIC in ne v "Smeh tako ali drugače"
bench more than front squat crew
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor19 Jun 2013, 08:00

Da malo spremenim temo ;).
A še kdo opaža ektremno padanje TT v teh vročih dnevih? Meni se zdi, da kar hlapim :O.
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor19 Jun 2013, 08:26

Ali pa vreme....
V soboto se bodo začele že nevihte :( naslednji teden bo grozen :/
Meni pa paše to sonce in vročina :) Raje to, kot pa slabo vreme in da me zebe.
Je pa lažje trenirat seveda :D
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

Band3

Odgovor19 Jun 2013, 08:35

Ravno ekstremno ne, je pa. Jaz poleti vedno nehote zgubim par kil, ker mi pri 30+ enostavno ne gre za jesti, sploh pa ne mastno ali kaj, kar je potrebno konkretno zveciti (zrezki etc.). Ob pogledu na raznorazne poleti tako popularne rostilje se meni zacne kar zelodec obracati, res. :( Problem mi je uspelo resiti z wheyem. Kalorije (in predvsem beljakovine) enostavno spijem skupaj s sadjem + par mandljev. Weight gainer, WTF. Drugace pa wheya cez preostanek leta porabim res malo...
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor19 Jun 2013, 08:48

Meni kot winter hatejru prav paše 30 in več. :D

Drugače pa kuhanje odpade in je malo problem pospravit res ogromne količne hrane v teh temperaturah.

Tečejo pa sklepi toliko bolje. :D
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor19 Jun 2013, 08:58

Meni največjo težavo predstavlja ekscesivno potenje. Včeri grem s šihta ob treh, avto itak cel dan na soncu - sam pogledu sm ga in mi je začel z brade kapljat. Popoldanska ura avtoceste domov je bila v zadnjih dveh dneh čista agonija, ker sem bil še malo prehlajen, zato je bila klima no-go (ima pa itak samo dve nastavitvi jakosti - bodisi sibirija bodisi antarktika). V zadnjih dveh dneh sem prešvical in dal prat reci in piši 9 majic (danes sem eno že zamenjal, pa ura še 10 ni :lol: )
bench more than front squat crew
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor19 Jun 2013, 09:15

Očitno sem edini, ki mu TT narašča v tej vročini :twisted:

PS: začel uporabljat MFP... zaenkrat super! Sploh barcode scanner!
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor19 Jun 2013, 09:17

ugabuga napisal/-a:Meni največjo težavo predstavlja ekscesivno potenje. Včeri grem s šihta ob treh, avto itak cel dan na soncu - sam pogledu sm ga in mi je začel z brade kapljat. Popoldanska ura avtoceste domov je bila v zadnjih dveh dneh čista agonija, ker sem bil še malo prehlajen, zato je bila klima no-go (ima pa itak samo dve nastavitvi jakosti - bodisi sibirija bodisi antarktika). V zadnjih dveh dneh sem prešvical in dal prat reci in piši 9 majic (danes sem eno že zamenjal, pa ura še 10 ni :lol: )

Nisem presenečen, če maš debelo rt!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov