Danes je 26 Maj 2026, 16:26

Išče se GYM

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

ZeRoberto

Re: Išče se GYM

Odgovor31 Mar 2012, 13:26

Jp ;)

Sam u kleti, mogoče pride kdaj kšn sosed mim, mal pogleda in to je to :)

Za začetnike, je res bolje kakšen fitnes (tako je bilo tudi mišljeno v prejšnjem postu, samo sem u službi na hitrco spacal post, ker sem imel stranke :) ), ampak glede nato da je User že ekspert tega ne bi od njega pričakoval....

Drugače pa najbolje trenirati z enakomislečimi, samo mi je zaradi ekonomičnosti (tako denarne, kot časovne) še vedno Home gym boljša varianta, poleg tega lahko treniraš kadar hočeš....

Če bi pa zraven bila to še služba je pa seveda nekaj drugega ;)
ISSA certified (Strength and conditioning) trainer

wade

Re: Išče se GYM

Odgovor04 Apr 2012, 11:14

Doma je zakon ker gre zelo malo časa in lahko treniraš kadarkoli želiš. Sj js če bi imel cel popoldne frej bi tudi najbrž šel v fitnes zaradi družbe če ne drugega. Pa še fitnesi v mojih koncih imajo vsi od prvega do zadnjega res čudne delovne čase noben ni odprt prej kot ob 12ih dopoldne ( pa še to samo 2 dneva v tednu). Meni pa je osnova da naredim treninge dopoldne ker imam samo takrat čas (lahko bi tudi pozno zvečer ampak to je direktno po basket treningu in ni prave energije) Skratka če živiš blizu dobrega fitnesa ki ima delovni čas npr pon-sobota 7-23ih potem je to še ok drugače pa zahteva ogromno prilagajanja da uskladiš termine treninga.
Prejšnja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost