Danes je 26 Maj 2026, 21:13

Ljubitelji nogometa GTFIH!

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

jenc

Re: Ljubitelji nogometa GTFIH!

Odgovor21 Dec 2012, 14:22

hahahh jst sm se tud nasmeju nad komentarji gunnerjev :D je pa res,da če pride Demba Ba se lahko veliko stvari obrne na glavo. Upam samo,da ni igral v ligi Europa,drugače je tako brezveze.

Nino

Odgovor22 Dec 2012, 21:54

Muahahah kaj dela beli sekret :lol: -16 °C je pa že kar mrzlo :| :? :D :lol: 8-) Zakaj je pa Jože na klopi pustil Ikerja? :D

Štala Madrid!

jenc

Odgovor23 Dec 2012, 14:04

hahahahah sm te čakal kdaj boš napisal :D kokr sem bral v medijih krožita dve teoriji. Ena je ta,da naj bi Iker javno omenil,da klima v ekipi ni dobra in ga je Jože za kazen dal na klop,druga pa je ta,da se je ta posebni Joža že sprijaznil s tem,da bo odšel iz Madrida in zato želi,da ga odpustijo že sredi leta kar mu prinese 20 milijonov odškodnine medtem,ko na koncu sezone dobi samo 5. Pa pustimo zdej to komedijo iz Madrida in pokomentiramo še naše. A si gledal tekmo mogoče? Jih je Valladolid kr lepo stisnu in v prvem polčasu naši niso imeli dosti od igre. Alexis je izgubljen in bi bilo boljše,da se upelje nekoga iz B ekipe,če ne mislijo Ville dat v igro,ker Sanchez postaja podoben Torresu s to razliko,da je Torres v preteklosti že nekaj(Veliko) pokazal. Valdez je spet dobil gol,kar je velik problem,ker v ligi prvakov si tega ne bojo smel pustit oziroma jih lahko stane lovorike. Kar se pa La lige tiče pa nej dajo do konca sezone igrat b ekipo,ker je lestvica že smešna za pogledat. Da ne govorim o tem,da nasplošno igra ni tako prepričljiva kot bi lahko bila.

Nino

Odgovor23 Dec 2012, 15:21

Ja to o 20 miljonih sem tudi jaz slišal - noro res, kakšne vsote. :shock:

Seveda sem gledal barco. :) Na začetku tekme sem mislil da bo to spet ena tistih tekem kjer ne bodo mogli dat gola...messi spet v svojem slogu...glede alexisa pa nimam pojma kaj se dogaja z njim, bi lahko šel jaz namesto njega :roll: čist je zgubljen, na igrišču je samo zato da zasede nek prostor pa da mu lahko občasno podajo žogo (ki pa jo potem tako ali tako izgubi ponavadi). Namesto njega bi moral začet Tello, glede na to da so z njim podaljšal pogodbo ...skratka, ne razumem...
Valdez je zgodba zase :) Včasih ima odlične obrambe, žal pa velikokrat tudi kiksa. Pa za moje pojme bi že zdavnaj mogli nabavit kakšnega drugega vratarja, ampak barca je barca, ne odstopajo od "svojih" :)

Nino

Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor06 Jan 2013, 21:00

fak kva dela mourinho s temi golmani, to že je žalostn :mrgreen: če letos ne bo fejst počl v štabu RM, ne bo nikol
bench more than front squat crew

Nino

Odgovor06 Jan 2013, 21:32

jože je klasa zase. the special/only one. :) upam da jim mufc naloži petardo.

Nino

Odgovor07 Jan 2013, 17:49

Pep Guardiola napovedal svoj povratek v trenerski posel...upam da se tito umakne :) čeprav mu gre odlično zaenkrat...ampak to so želje, realnost bo po moje (na žalost) nekaj drugega...

Nino

Odgovor07 Jan 2013, 20:06

Visca la pulga. :lol: 4× zapored, povsem zasluženo! Neverjetno :)
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor08 Jan 2013, 08:19

men je bil njegov smoking všeč. skor iste gate sm mel gor :mrgreen:
bench more than front squat crew
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost