Danes je 26 Apr 2026, 22:09

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

Nino

Re: OFF TOPIC

Odgovor05 Jun 2012, 08:42

Ima mogoče kdo Foam Roller od MyProtein? Zanima me če je dober glede trdote?

Peraz

Odgovor05 Jun 2012, 08:51

trdota je ok, mogoce je malo kratek..

krsta

Odgovor05 Jun 2012, 10:52

trdota je boljša (trša) kot večina teh klasičnih (plavih) rol.

kefets

Odgovor05 Jun 2012, 19:33

meni je vredu
Uporabniški avatar

Prevtzer

Odgovor05 Jun 2012, 20:14

Dark Lord napisal/-a:Powerlift trainer je v bistvu adidasov "crossfit shoe". Peta je nižja kot pri pravih wl čevljih in ni lesena niti iz trde plastike kot pri npr adipower modelu, tako da se pri velikih obremenitvah lahko nekoliko stisne. Pri večini se to ne opazi, pri tvojih težah pa se že lahko pozna ;)
Sorry, ker odgovarjam namesto prevtzerja, ampak sem pred kratkim kupoval wl čevlje in sem delal mini "raziskavo" :D

Zakaj mi preganjaš stranke :D

Je točno tako res kot si napisal, za večino nebi bilo problema, za našega Jana pa zna bit. Prodaja en drug, jaz samo reklamo delam.

Nino

Odgovor08 Jun 2012, 09:26

Kam bi se lahko neslo testirat dodatke k prehrani? Da vidimo, če je dejansko res noter to, kar piše, oz. toliko kot piše. Najbolj me zanima za whey, ribje olje/CLA pa še kaj bi se našlo...je že kdo probal kaj/testiral?
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor08 Jun 2012, 09:39

Jaz sem mislil, da bomo lahko na faks prinesli kake vzorce, ko smo imeli analizo vsebnosti beljakovin na vajah, ampak ni šlo, ker morajo biti vzorci enaki za vse (oz. vsaj dve paralelki). So pa taki postopki precej dolgotrajni in zapleteni (razen če določaš na približno), tako da če bi že opravljal kdo to po naročilu najbrž ne bi bilo ravno poceni. :)
Za ribje olje bi lahko naredil z nekaj kemikalijami analizo morebitne vsebnosti težkih kovin tudi doma, za vse ostalo (epa/dha) bi pa najbrž rabil HPLC aparat (spet drago, če sploh kdo to dela).

Če dobiš kak star poceni spektrofotometer, se da veliko stvari na približno analizirat. :)
Uporabniški avatar

matevz89

Odgovor08 Jun 2012, 16:17

Slika
Hahahahah Lyle :D :D :D
“A life spent chasing dreams that never come true is better than a life spent running away from dreams that could have.” - Alan Aragon

Peraz

Odgovor08 Jun 2012, 16:36

David Brunšek napisal/-a:Jaz sem mislil, da bomo lahko na faks prinesli kake vzorce, ko smo imeli analizo vsebnosti beljakovin na vajah, ampak ni šlo, ker morajo biti vzorci enaki za vse (oz. vsaj dve paralelki). So pa taki postopki precej dolgotrajni in zapleteni (razen če določaš na približno), tako da če bi že opravljal kdo to po naročilu najbrž ne bi bilo ravno poceni. :)
Za ribje olje bi lahko naredil z nekaj kemikalijami analizo morebitne vsebnosti težkih kovin tudi doma, za vse ostalo (epa/dha) bi pa najbrž rabil HPLC aparat (spet drago, če sploh kdo to dela).

Če dobiš kak star poceni spektrofotometer, se da veliko stvari na približno analizirat. :)

Tud js sm ze razmislu da bi stestiral kak dodatek, pa sem se spomnu da smo to delal pri KŽŽ? Pomoje ce profesorci receva, bi nama dovolila laboratorij za 1 uro.. testiral bi pa Leucine in pa impact whey od MP, ker so mi cene res smesno nizke (glede na ostale ponudnike) in da zaprem G.... tistemu ta "brihtnemu"

Nino

Odgovor08 Jun 2012, 16:59

@Peraz :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost