Danes je 02 Nov 2024, 22:29

Fitnes centri v Sloveniji

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

inal3igh

Re: Fitnes centri v Sloveniji

Odgovor03 Feb 2013, 19:20

Meni je tud kul na Viču, sploh ker nisem zahtevna glede .. ničesar :lol: Ker uporabljam tudi precej kable in here&there mašine, mi tam ustreza..manjka mi kakšna palica več. Všeč mi je tudi, da lahko delam intervalce na spinnerju - tega ne najdem pogosto.
Se mi zdi ful čudno, da karta ni prenosljiva tudi na Tivoli, tedva bi kar menjavala.

Pred nekaj časa in pa zdaj do pred kratkim sem hodila tudi veliko v Maxxa, kjer mi je vbistvu tudi vse kul, moti me brutalno glasna glasba, ki je ne preglasi noben mp3 (ali pa sem potem gluha) in pa čudna mehanika legpressa in smithke, ki ju najprej ne morem "spraviti ven", potem pa mi je prelahko :mrgreen:

Sokol in Maxx imata oba fajn gumirane uteži, ki ne razpadajo, se mi pa res zdijo tiste v Maxxu ful lažje :? (sem se prav zavzela).

Ko sem v Mb treniram v Pristanu - infrastruktura je reees bad, ampak to je moj domač fitnes in zato tudi ostajam tam. Nova Slavija je popoln welness, enako kot MaxxFitness v Stožicah..
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor03 Feb 2013, 19:22

Ja men je Gorazd zatežiu v laguni glede DL, a šele ogrevu sm se :D

Fit-fit Domžale: top fitnes, odprto skos, DL platforma- zbijaš loh kokr ti duša da ( z vrha spustiš DL :D ), dovoljena uporaba magnezija v prahu, hex bar, veliko kolutov, masivna kletka, plate loaded naprave- tuff stuff in na stack- precor . Ročke do 45 kg, lahko si jo še sam sestaviš. Večina naprav je dvojnih. 2 foam rollerja, 2 trxa, 4 različne višine boxov za počepe,skoke), ketelbelli, včasih so bili še bandi. Muska je kdaj huda, kdaj ne. Folka maš več vrst: skulerani, debili, broji, kralji,.... :D
Zadnjič spremenil michelangelo, dne 04 Feb 2013, 09:27, skupaj popravljeno 1 krat.
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

jenc

Odgovor03 Feb 2013, 19:55

Fit Fit daleč najboljši fitnes kar sm jih v Slo.
Uporabniški avatar

Terminator

Odgovor03 Feb 2013, 21:07

maxxgym, moja izbira! :) tko kot je reku Jure, vsega dovolj, manjkajo samo okrogli koluti...

jelo

Odgovor04 Feb 2013, 07:15

Šuša: kok je pa folka okol 17-19h?
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor04 Feb 2013, 11:11

Hmm takrat ga je kar dosti... Najboljše ure so dopoldanske nekje do 14, in potem od ene 20-ih naprej.
We're born and then we die. What will you do in the meantime?

tethys

Odgovor04 Feb 2013, 13:26

sam hodim v oazo in mi je res uredu. majo navadni, poševni, negativni benč, ni kletke amapk so stojala za squat, ročke do 50kg. noben mi ni še nikol težiu zrd spuščanja uteži pri DL (sem eden redkih, ki ga sploh dela :D ), plate loaded narave, savna, udobni kavči za gledat tv :D zravn je dvorana za borilne veščine, kjer so treningi mma-ja, boksa, kickboksa, en štuk viši so treningi BJJ-a in Muay Thai-ja, trener k dela v oazi je legenda, receptorke pa so tut za pogledat 8-)
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor04 Feb 2013, 13:44

Ah.. pri Oazi sem pozabil napisat, da imajo zelo dobro (a drago) kavo ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor04 Feb 2013, 16:52

alexjug napisal/-a:Jaz treniram v Bitu. Do zdaj mi je samo 1x prisel Viki tezit glede odlaganja utezi, in sicer, ko sem odvrgel 38kg rocke.
Moj komentar na froce , ki praznujejo r. dneve v squash dvoranah in hrup, ki ga povzrocajo ob temu, je ocitno zadoscal, da nikoli ni nic vec rekel ;).

Zadnje case je ratala guzva v gymu, ampak pri napravah. Nekaj novih naprav in slaba razporeditev, tako da moras vcasih malo na tesno do kaksne naprave. 'Brojev' ( i hate that word) je nekaj, a ni sile.

Laguna mi je kul, sicer ne maram tistih rock z debelimi rocaji in 'n' kolutov na njih. nocna mora za balansirat. V Bitu so mi doslej najljubse rocke ;), jih pa nekaj manjka.

Oaza.. vsec so mi bile tiste plateloaded naprave za hrbet, veslaci za kardio in savna ;). Naprave so me razocarale, rocke isti smorn kot v Laguni, ni prave kletke za pocepe (oz. ni bilo, ko sem sem na ogled).

najbrž nisi vajen imet take debeline v roki :)

Drugače pa Home varjanta je zakon!
Zadnjič spremenil Končina, dne 04 Feb 2013, 16:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Pripujsal, zmagal, odpujsal.
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor04 Feb 2013, 16:53

Šuša napisal/-a:Jaz treniram na Viču. Noben mi še ni težil zarad metanja štange pri DL :D
En tip dela DL 240 kg, pa tiste jerke pa snatche meče iz zraka :P Ampak on trenira z enim osebnim trenerjem, ki tam dela, tako da boli njega :P
Drugače pa skuliran folk. Se pa najde kakšen pacient :P
Imajo 1 kletko, navadni in poševni benč, Smithko :D in ostale mašine... ;) ter ročke do 40 kg se mi zdi :?
Ful je toplo v fitnesu (včasih skoraj prevroče) :D Poleti je klimatizirano.
Zdaj so tudi prenovili garderobe oz. jih prestavili v zgornji štuk, kjer sta tudi 2 savni.
Spodaj je še ena posebna dvorana za zumbe ipd. Eno manjšo še delajo.
Letna karta je ful poceni: 365€

Nikola?
Pripujsal, zmagal, odpujsal.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost