Ninja333 napisal/-a:Ne zazna mi več "shared folders". Že večkrat sem imel težave, ampak sem vedno našel kak vzrok. Na novo inštaliran antivirus, sprememba delovne skupine, itd...
Zdej pa kr naenkrat ne zazna več. Brez, da bi karkoli spreminjal. Ne vem kaj bi lahko bilo narobe. Resetiral sem ga že, Probal sem tudi spremeniti delovno skupino. Nimam več idej.
Help
Dostopaš preko "Network Shares" ali "Media center"?
Sem imel enak problem že nekaj let nazaj, pa je bilo treba narest generalen reset vseh naprav, ki so priklopljene na modem v mrežo.
Pred kratkim se je težava ponovila, tokrat pa ni pomagalo nič. Sem brskal po njihovih support forumih, pa ni bilo nobene konkretne rešitve. Imam Win 8.1 in se je najverjetneje s kakšnim update-om kaj spremenilo. 1x vmes mi je celo uspelo normalno povezat, ko sem poskusno vklopil nazaj "password sharing" za homegroup.
Tudi ko sem naložil neuradno homebrew verzijo firmware-a (WDLXTV), mi prek Network shares ni prikazalo ničesar.
Vsaj delno sem sedaj rešil s prehodom na media center opcijo.
Vklopiš sharing v Windows media player in nastaviš katere mape boš delil, z naprave pa dostopaš prek media center namesto network shares. Edini problem je, če želim kdaj podnapise, morajo biti hardcoded, ker prek media centra ne naloži podnapisa v .srt ali podobni obliki. Tudi to se da zelo preprosto narest.
Poskusi če ti prek media center dela na uradnem firmware-u, tale homebrew ni najbolj user friendly za vzpostavit.