Danes je 27 Jul 2026, 21:25

Dnevnik ''začetnika''

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo

kefets

Dnevnik ''začetnika''

Odgovor11 Apr 2012, 18:10

No pa da še jaz povem malo o sebi :).

Do sedaj sem z utežmi treniral 2 leti. Skozi sem dal veliko glede prehrane. Predvsem so me še ne dolgo nazaj krasili obroki točno na 3 ure in OH samo pri zajtrku. Iz tega sem se tudi marsikaj naučil in mi ni žal, da sem dal skoz tudi take bedarije.

V življenju sem dal skoz že anoreksijo, vnetja želodca, črevesne težave in hormonske težave. Zadnje tri še nekako vedno vztrajajo.

Predvsem vnetje želodčne sluznice me je v zadnjem mesecu pripeljalo do tega, da sem shiral še to mišic kar jih imam in prišel na borih 68kg.
Čeprav treniram 2 leti, napredka ni bilo še nobenega, niti za kg :| . Dnevnik sem odprl zato, da me bo predvsem spodbujal pri mojih prvih dveh ciljih, ki sta: 1. okrepit hrbet, da me ne bo več bolel 2. se znebit skinny/fat videza in pridobiti vsaj nekaj mišic :x
Zdravje je itak na prvem mestu, tako da tega ne bom pisal pod cilje. :lol:

Danes sem po več kot enem letu obiskovanja vseh možnih zdravnikov končno dobil zdravilo. Tako, da ko bo prijelo pričnem pisat dnevnik (kao do enega tedna traja da prime -.-). Hrana bo zaenkrat kar mi bo pasal, ker me še vedno želodec zajebava. Pisal bom predvsem treninge pa zraven kaj o moji prehrani in upal na dobre odzive forumašev, da bom imel še več volje in moči pri mojem ponovnem začetku :).
Objavil bom tudi before fotke in nato, ko bom videl kak napredek dodajal nove :P.

Zaenkrat je to to kar imam povedat :D.

LP!
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Re: Dnevnik ''začetnika''

Odgovor11 Apr 2012, 18:29

dnevnik zaČETNIKA :) hehehe

srečno!
Pripujsal, zmagal, odpujsal.

Burzum

Odgovor11 Apr 2012, 18:32

Končina napisal/-a:dnevnik zaČETNIKA :) hehehe

:lol: :lol:

Veliko uspeha še z moje strani. :)
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor11 Apr 2012, 18:54

Držim pesti! Probleme z želodcem pa poznam tudi jaz, to je precej smotano pri takšni vrsti športa, kjer so pametni treningi v kuhinji tako pomembni. :)
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor11 Apr 2012, 19:52

Upam, da bo kmalu vse ok! V napredek ne dvomim! ;-)
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor11 Apr 2012, 19:58

Te beremo! ;)
Zdej, ko boš boljše kar se tiče zdravja, bo šlo hitro gor! Pa oglasi se na kakem NMZ treningu! :)

kefets

Odgovor11 Apr 2012, 20:30

Hvala vsem za SUPER podporo!! :D
Upajmo, da bo kmalu vse kot mora biti ;).

Glede naslova dnevnika.. Po pravici sem 15min buljil v monitor in nisem vedel kaj bi napisal :lol: .

@David: Če mi kakega lepega dne uspe dobit kakega somišljenika tukaj v pomurju in bo pripravljen dat zraven za tank, se pripeljem takoj! :D Če se to ne bo zgodilo, pa ostajam do nadaljnega v mojem home gymu 8-)

kefets

Odgovor12 Apr 2012, 20:38

Danes se je že malo začelo poznat in stvari gredo na bolje. JEEJ :D Predvsem ljudje mi ne gredo več na živce, lahko se normalno nasmejem in tudi želodec gre na bolje 8-) . V naslednjih dneh upam, da bo prišlo zraven vsega še nekaj energije, da bom končno lahko začel z treningi!
Normalno za četrtek do pol3 v šoli, nato šel delat za dobro urco, po tem pa je sledila izdelava dipsov! 8-) (slike spodaj)
Poskušal zdaj zvečer back squat pa me še kljub oly copatom čisto v atg poziciji zvija v medenici. Tega problema pri front squatu ni in se mi zaradi tega poraja vprašanje - naj v treninge dam za začetek namesto back squata front squat in back squat začnem delat šele ko bom dovolj gibljiv?
Hrana je bila to kar mi je pasal, zaenkrat še ne računam in tudi ''tehtam'' na oko :D :
1. 200g purana + 50g orehov, 2. 30g whey + kaša(??g) 3. 200g govedine + 25g masla + riž(??g)+cvetača, 4. koruzni zdrob(??g) + žlica pravega kakava + jogurt 180g, med obroki nekje 3 jabolka, par mandarin in nekaj bonbonov :)

Dodatki, ki jih mam vedno:
-whey
-malto

Zdaj sem še dodal:
-ultra HCL 4E
-kreatin
-vitamin d

Bi prosil, če mi lahko svetujete kaj glede počepa ;)

To je vse kar se trenutno spomnim :lol:
Lp!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor12 Apr 2012, 23:34

Delaj back squat do globine kjer te še ne krivi (box pod ritjo) pa zraven delaj na mobilnosti/fleksibilnosti. Front seveda ne škodi. ;)
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor13 Apr 2012, 08:45

Kot je rekel Boštjan. ;-)
Naslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost