Po sobotni fitnes pavzi, sem včeraj opravil dva super treninga: zjutraj malo benchanja (6x 6x 100kg), pritegov ter še nekaj malenkosti, popoldan pa lažji, bolj BB obarvan trening z rest-pause tehniko - za popestritev.

Danes zjutraj še en preprost trening: potisk nad glavo s fat-bar ter priteg na prsi. Pravkar sem končal še 2. trening. V planu je bilo malo več počepanja, a me je po nekaj lažjih serijah s 160kg zagrabil krč v gluteus, nadaljnji počepi so postali neudobni, zato sem raje zaključil. Naredil sem še nekaj goodmorninga, ležečega potiska ter dviga na prste. Vseeno kar dober trening.

Tole je bilo včerajšnje kosilo: malo čez 200g riža, nekaj piščanca, brokoli in, kar je najpomembnejše - clean!

Malo heca. Kot smo že večkrat poudarili, je delitev na clean/junk hrano z vidika zdravja IN performansa nesmiselna, takšno dojemanje vsega skupaj pa ponavadi kaže na motnje hranjenja - te so med fitnes/BB populacijo hudo razširjene, ponavadi pa se to izraža zaradi globljih čustvenih problemov posameznika.
IMG_20140112_132557.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.