Malo se javljam po dolgem času da opišem situacijo.

Državno ni potekalo po planih, končal drugi, največji vzrok izčrpanost od hujšanja in pa izpuščaj ki se mi je naredil dan pred tekmo, tako da sem zelo cvikal pri snatchu, ker je bolel ko hudič če sm zadel s štango.
Razlog za izčrpanost je bilo hujšanje, ki je potekalo že 6 teden. Prišel iz dobrih polnih 135 na 126,5 na tekmi, noge prazne, hrbet pa tudi. Sedaj teža že lep čas stoji približno na podobnih cifrah. Sedaj jih imam 125 in z današnjim dnem prehajam na novo fazo dijete, v prvi fazi sem se samo odpovedal sladkarijam in zmanjšal količine hrane. Še vedno so bili pogosti kebabi(vsaj 3krat na teden), pice in podobno. V novi fazi, se bodo zadeve malo bolj zaostrile in bom "junk food" dal malo na stranski tir. Kljub temu da sem že zelo spremenil prehrano, sploh zajtrki so v 80% časa jajce in toasti v primerjavi s prejšnjim litrom mleka in milko.
Trenutno sem v zadnjem tednu baze, tako da probam ohranjat čim več moči ki sem jo imel pri večji teži, kar zaenkrat uspeva dokaj dobro. Čeprav se pozna da je loža manjša, prav danes sem se prvič v življenju prevrnil na hrbet pri nalogu ker ni bilo stare dobre masti da bi me ustavila.

Tudi zelo razpadajoči šuhi so krivi, ker skoraj nimajo več pete.
K treningom sem dodal tudi met kladiva na dneve ko mi bo pač odgovarjal, bolj za kardio pa tudi da se malo pripravim na tekmo septembra.
Skratka z Davidom Brunško sma sklenila stavo da morem shujšati do 31. oktobra tako da bom imel pod 105kg, če zmagam dobim 1€, če zmaga on dobi 20€...izi logika ki jo razume vsak šentjurčan. Menjavam kategorijo, ker imamo dvigovalca ki je v našem rekreativnem društvu veliko bolj primeren za višjo kategorijo in seveda zato da bom lahko na koncu objavil epski video o transformaciji in težkem življenju na youtubu in s tem zaslužil MILIJONE MILIJARDE DINARJEV!!!
Imam slike napredka hujšanja ampak bodo objavljene šele na koncu, torej novembra.