Danes je 01 Maj 2026, 06:53

Train Insane, or remain the same.

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

michelangelo

Re: Train Insane, or remain the same.

Odgovor02 Dec 2012, 21:23

a gres daš že na začetku v mleko+ vodo, k si napisu da kuhaš 20 minut al k se segreje?
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

coko

Odgovor02 Dec 2012, 21:46

Tnx. Puding verjetno dodaš že narjen v gres in ne v praškasti obliki?
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor02 Dec 2012, 23:19

Zdaj, ko sem videla curry me je prijelo, da bi šla jutri v Dabudo jest, ampak so tam tako velike porcije :lol:
Pa še računat ne bom mogla :/ Hm...
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor03 Dec 2012, 05:48

@michelangelo: ne, ko mleko zavre dam notri gres in potem dodajam vodo sproti kolikor je pač treba, ko zavre mleko 20min kuhanja.

@coko: tako naredim kot bi ga dal kuhat, se pravi prah razredčim z vodo/mlekom ga sladkam in potem zlijem v gres 10min pred koncem.

@Šuša: curry je zakon :)
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor04 Dec 2012, 20:03

Sneg je! 8-) anyways... včeraj off makroti so bili okoli 185gB 230gOH 80gM, danes BP 1+, dober trening sicer še vedno prehlajen ampak je za preživet :lol: Plan treninga:
Slika

POW meal/večerja:
Slika

Makroti danes 196gB 380gOH 69gM. Jutri na sporedu DL 1+, upam da me ne bo grip izdal... res nočem več nikoli uporabljat paščkov :mrgreen:
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
Uporabniški avatar

rbizjak

Odgovor04 Dec 2012, 21:08

Ferrarilover napisal/-a:
Jutri na sporedu DL 1+, upam da me ne bo grip izdal... res nočem več nikoli uporabljat paščkov :mrgreen:

hook grip pa ni šans da ti grip zataji :lol:
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor05 Dec 2012, 20:12

@rbizjak: sej ga, sam pač švoh sm :mrgreen:

...no grip je zdržal, jaz tudi, hud trening... pri prvi ponovitvi v 1+ seriji sem tistih 150kg dvignil s tako lahkoto, da sem mislil da jih bom vsaj ene 6 naštepal ---> optimistično vem :lol:, no me je druga ponovitev spravila na realna tla, na koncu je ratalo 4 ponovitve skupaj sestaviti :D
Plan treninga:
Slika

POW meal/večerja danes:
Slika

Danes zjutraj spet najnižja teža ever - 75,2kg, makroti danes 197gB 404gOH 67gM, jutri off, v petek napadem E.Leclerc, v soboto bom verjetno začel prvič delati cel "week 4" aka deload, makrote bom pustil enake, za naslednji cikel pa dvignem za 10gOH na trening in off dneve.
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor05 Dec 2012, 20:20

Toooo! lepe teze.
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor05 Dec 2012, 20:53

Bravo in čestitke za novo najnižjo t. težo! 8-)

Kami

Odgovor06 Dec 2012, 05:11

Ferrarilover napisal/-a:@rbizjak: sej ga, sam pač švoh sm :mrgreen:

...no grip je zdržal, jaz tudi, hud trening... pri prvi ponovitvi v 1+ seriji sem tistih 150kg dvignil s tako lahkoto, da sem mislil da jih bom vsaj ene 6 naštepal ---> optimistično vem :lol:, no me je druga ponovitev spravila na realna tla, na koncu je ratalo 4 ponovitve skupaj sestaviti :D
Plan treninga:
Slika

POW meal/večerja danes:
Slika

Danes zjutraj spet najnižja teža ever - 75,2kg, makroti danes 197gB 404gOH 67gM, jutri off, v petek napadem E.Leclerc, v soboto bom verjetno začel prvič delati cel "week 4" aka deload, makrote bom pustil enake, za naslednji cikel pa dvignem za 10gOH na trening in off dneve.

Jao, ti pa tvoja hrana. Vedno ko pogledam tvojo temo mi naredis luste :D

Drugace pa cestitke za najnizjo tezo tudi z moje strani.
michelangelo napisal/-a:preveč je lih prou :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost