Danes je 01 Maj 2026, 07:59

Train Insane, or remain the same.

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Šuša

Re: Train Insane, or remain the same.

Odgovor19 Dec 2012, 00:40

Ferrarilover napisal/-a:Slika Slika Slika

Slika
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor19 Dec 2012, 06:15

Me at the beginning:

Slika

me at the end:

Slika

Je blo pa res malo preveč vsega :lol:
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor22 Dec 2012, 21:02

Spet malo zanemaril pisanje, vendar to ne pomeni da tudi treninge :lol:

Anyway... v sredo DL 5+, spet nekoliko švoh brez pravega filinga, bo ta teden bolje :twisted: <--- počitnice 8-)
Plan treninga:
Slika

Še slikca tortice na off dan :mrgreen:
Slika Slika

Danes OHP 3+, zadnje čase nisem 100% na treningih a je moč vseeno napredovala, tokrat sem tudi pomožne vaje delal v nižjem rangu ponovitev z večjo težo, naslednjič pa obratno.
Plan treninga:
Slika

POW meal, good old.....:
Slika

Malica, good old.....:
Slika

:mrgreen: To je to, jutri SQ 3+.
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor23 Dec 2012, 21:02

... zadnje čase brez pravega zagona - nimam pojma kaj mi je :? ... kakorkoli že, danes bil na sporedu SQ 3+
Plan treninga:
Slika

PWO meal, "two sticks" :lol:
Slika Slika

Malica - malo zamenjal okus danes, banana je bila tokrat izbira (bananin puding ter koščki banane), brez smetane z malo ruma in vanilijevega preliva pa vseeno ne gre :mrgreen:
Slika Slika

Jutri off ;)
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor23 Dec 2012, 21:04

Plačam ti za tole zadnje :D
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor23 Dec 2012, 21:09

LoL :lol:... bom naredil za na kak skupni trening testerje :mrgreen: BTW... danes sem iz ferbca zvagal vse skupaj: 1518g :twisted: ... brez krožnika seveda :lol:
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor23 Dec 2012, 21:12

PR za 1RM obrok? :)

Drugače pa ni razloga za melanholijo (razen kratkih dni) - super napreduješ in samo tako naprej, da boš drugo leto na odru zgledal nad-hudo! :D ;)
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor23 Dec 2012, 21:16

Ferrarilover napisal/-a:LoL :lol:... bom naredil za na kak skupni trening testerje :mrgreen:

Namesto ruma se priporočam za Jacka :lol:
Ferrarilover napisal/-a:BTW... danes sem iz ferbca zvagal vse skupaj: 1518g :twisted: ... brez krožnika seveda :lol:

:shock: srsly???
me zanima koliko g trde hrane gre v prazen želodec da se napolni :D
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor25 Dec 2012, 20:53

@David Brunšek: ne vem če bi lahko rekel da je bil PR :) zadnjič pol ure nisem mogel vstati tokrat pa je ostalo še nekaj "lufta".
Glede "krize" pa tako... nimam pojma kaj je vem samo da se težko skoncentriram in se hitro "razjezim"... danes po dolgem času trening s katerim sem bil res zadovoljen! Moram pa še omenit da sem ravno danes probal BetaAlanin - mogoče pa ima kak efekt :P

@Šuša: pri meni ni izbire alkohola, še tega kradem mami iz shrambe za peko :lol: ... glede količine hrane pa ne vem, vem samo da je moj želodec kar precej raztegljiv :mrgreen:

Kakorkoli že... kot omenjeno danes trening - BP 3+ s katerim sem bil res zadovoljen!
Plan treninga:
Slika

Makroti ostajajo enaki se pravi 195gB 390gOH 70gM na upper day, hrana nič posebnega:

PWO meal pizza z mleto govedino in malo sira:
Slika

Malica, ...ja gres tokrat okus bela čokolada, smetana z okusom vanilije in preliv iz NUTELLE in par kapljic ruma :shock: - p0rn :mrgreen:
Slika Slika

Jutri off - namen je nekaj kardija in strečing - probal bom na tešče, just cos i can! Upam da preživim :lol:
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor27 Dec 2012, 19:24

V gris daš whey ali...?
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost