Danes je 01 Maj 2026, 02:18

Train Insane, or remain the same.

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

spartan

Re: Train Insane, or remain the same.

Odgovor20 Okt 2012, 20:01

kako so te štrudle? še nisem jedel. to se dobi samo e.leclercu?
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor20 Okt 2012, 20:29

Tako mehko pecivo z nadevom, meni osebno je res top... po vsakem obroku pade ena palčka za posladek :) zaenkrat nisem drugje našel tega.
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.

coko

Odgovor22 Okt 2012, 19:38

Mi lahko napišeš energijsko vrednost za te štrudle? :D
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor22 Okt 2012, 20:33

ok. hvala. :) vidim, da moral sodelavcu naročit, da mi jih prinese iz mb :mrgreen:
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor22 Okt 2012, 20:54

coko napisal/-a:Mi lahko napišeš energijsko vrednost za te štrudle? :D

Polnozrnati približno: 4gB 8gM od tega 1.8g trans. 56gOH / 100g
Navadni približno: 4gB 5.6gM od tega 0.6 trans. 63gOH / 100g

Oblitih s čokolado pa še nisem uspel dobiti v roke :evil:
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.

coko

Odgovor22 Okt 2012, 21:37

tnx ;)
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor23 Okt 2012, 18:53

coko napisal/-a:tnx ;)

N.P.

Kot rečeno, nedelja in ponedeljek brez treninga z utežmi, včeraj sem edino oddelal 40min kardija na kolesu zunaj pri Avg. HR 150, seveda sem se moral po treningu nagraditi z mojo prvo tortico:
Slika
40gB 40gOH 15gM 8-)

Anyway, danes BP 1+, plan treninga:
Slika

Po treningu je spet padla krompirjeva pizza :mrgreen:
Slika
Makroti 60gB 105gOH in 30gM,

za malico popoldne pa protein fluff:
Slika
Makroti: 26gB 58gOH 20gM

To je to, jutri SQ 1+ 8-)

Hardstylegod

Odgovor23 Okt 2012, 18:55

Zakoon hrana ;) ! Dej, če lohka, prosim mau napiš recepte za vse tele umetnine ;) ..
Uporabniški avatar

rbizjak

Odgovor23 Okt 2012, 19:34

pravi gurman ratu odkrat si na iifym :D

ps. lepa na benchu
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor23 Okt 2012, 19:45

Hardstylegod napisal/-a:Zakoon hrana ;) ! Dej, če lohka, prosim mau napiš recepte za vse tele umetnine ;) ..

Nič kompliciranega...

Tortica je sestavljena iz wheya in ovsenih (pečeno v mikrovalvki ala Jeff Alberts), za preliv sem stepel smetano, marmelado light iz Lidla (razredčil malo z vode da je bolj tekoče), 2 koščka črne čokolade in približno 2 žlički mleka (čokolada stopljena v mikrovalvki, mleko dodano da je bolj tekoče)

Pizza je zelo simpl, skuhaš krompir (približno 30min, odvisno od velikosti) ga olupiš in narežeš na približno pol cm debele koleščke, položiš na peki papir da je celo dno lepo pokrito, gor daš kar ti paše, običajno v Lidlu kupim kozice v slanici (180g ~ 1.7€) tokrat sem uporabil 150g mlete govedine in naredil približno tako kot če bi delal omako za makarone a malo manj tekoče, posul povrhu malo sira in ob strani dodal pršut, potem pa pečeš v pečici pri ~ 200°c 25-30min (prvo dam za 5min na višjo pozicijo v pečici nato pa čisto spodaj) na koncu pa še malo načo sira po vrhu.

Protein fluff... poljubno količino poljubnega ZMRZNJENEGA sadja zmiksaš s paličnim mešalcem, dodaš poljubno količino wheya, caseina what ever, ko vse to zmiksaš s paličnim mešalcem vzameš ročni mešalec za stepanje in stepaš čim dlje(jaz ponavadi vsaj 10min) zadeva naraste za 4x. Jaz ponavadi zmiksam 250g gozdnega sadja iz Lidla dodam ~30g wheya in ~ 50ml mleka ali vode

Točne recepte ti težko povem ker je treba pač ekspirimentirati in prilagodit svojim potrebam 8-)
Zadnjič spremenil Ferrarilover, dne 23 Okt 2012, 19:50, skupaj popravljeno 2 krat.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost