Danes je 01 Maj 2026, 10:06

Train Insane, or remain the same.

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

michelangelo

Re: Train Insane, or remain the same.

Odgovor27 Feb 2013, 11:03

V mislih sem imel sliko 2. in 3.
Pohan meso more bit v drobtinah :D
hvala vseeno ;)
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor27 Feb 2013, 14:13

Ferrarilover napisal/-a: 7.&8.slika: mlečni riž z gresom - okus arašidovo maslo/karamela, smetana, preliv iz karamelinega deserta, kakav.

Slika
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor27 Feb 2013, 14:58

@michelangelo: sem bil tudi sam takega mnenja dokler nisem tega probal ;)

@inal3igh: come and get it :mrgreen:

Manjši update: danes dobil WL čevlje! Jutri testiram; občutki "na suho" so zakon... res stabilen položaj + gležnji niso v napoto :twisted: ... komaj čakam jutri 8-)

Še slikce jebaćkih čevljev :lol:

Slika Slika
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor27 Feb 2013, 15:06

Fancy! K bowling čevlji na steroidih ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor27 Feb 2013, 15:19

Hahaha... they are all natural :twisted:
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor28 Feb 2013, 22:32

...čevlji so zakon!! Počepal dobro uro potem pa še DL... ob vsem tem počepanju pa nisem prišel na jasno o tem ali sem bil danes "švoh" ali pa je toliko težje z WL čevlji - verjetno se je treba privaditi. Občutek je pa res 100x boljši kot z ravnin podplatom!
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor28 Feb 2013, 22:35

Pomoje ni blo dost gresa
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor14 Mar 2013, 19:41

@Šuša: čist možno :mrgreen:

Anyhow... danes testrial max DL za 5/3/1, ki ga mislim nadeljevati naslednji teden... moč ni bila 100% danes... je bil pa filing dobr! 170Kg "z lahkoto", pri 180Kg me je pa grip izdal... probal še s paščki in ni bilo nič bolje :lol: ... glede na to da nisem delal DL-ja dobre 2 meseca z več kot 120kg sem zadovoljen. Potem še nekaj pullupsev, veslanja, ...., biceps :D . Jutri BP.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor16 Mar 2013, 20:46

Tako "maxe" sem stestiral; včeraj BP ter OHP - 95kg in 55kg vse z nekaj rezerve, "ni se mi dalo" ukvarjati s tistimi finesami za prvi comeback cikel 5/3/1. Danes še SQ z musklfibrom v erektorjih - not good :lol: anyway 120 je bila super hitrost, pri 130 sem pa že na poti dol preveč čutil erektorje in nisem niti poizkušal. All in all... komaj čakam ponedeljek za prvi trening wendlerja :arrow: again 8-) upam edino, da me ne bo začelo preveč zalivati zaradi mnogo manjšega volumna :mrgreen:

Še ena slikca gresa danes :lol:

Slika

RafaelNadal

Odgovor16 Mar 2013, 21:54

Ferrarilover napisal/-a:Tako "maxe" sem stestiral; včeraj BP ter OHP - 95kg in 55kg vse z nekaj rezerve, "ni se mi dalo" ukvarjati s tistimi finesami za prvi comeback cikel 5/3/1. Danes še SQ z musklfibrom v erektorjih - not good :lol: anyway 120 je bila super hitrost, pri 130 sem pa že na poti dol preveč čutil erektorje in nisem niti poizkušal. All in all... komaj čakam ponedeljek za prvi trening wendlerja :arrow: again 8-) upam edino, da me ne bo začelo preveč zalivati zaradi mnogo manjšega volumna :mrgreen:

Še ena slikca gresa danes :lol:

Slika

a das lohka recept za to?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov