Danes je 27 Jul 2026, 18:30

Rodiš se. In nato umreš. To pa je moja zgodba vsega vmes!

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

michelangelo

Re: Rodiš se. In nato umreš. To pa je moja zgodba vsega vmes

Odgovor01 Mar 2013, 23:27

mirin dat front skwat 8-)
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«
Uporabniški avatar

jokamskos

Master Troll

Odgovor02 Mar 2013, 11:19

Dragi David Brunšek, na žalost ti moram sporočiti v imenu CFCE trenerjev in ostalega kolektiva, da je tvoj rezultat v sprednjem počepu, ki si ga naredil pred kratkim (5x125kg) na žalost neveljaven. Očividca sta nam sporočila(matej in marcel), da si imel na štangi naloženih 115kg(2x25,2x15,2x5,2x2,5kg).
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor02 Mar 2013, 11:30

Gujdek nr. 2 and 3 :lol:
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor02 Mar 2013, 11:42

michelangelo napisal/-a:mirin dat front skwat 8-)

just kiddin :mrgreen:

jokamskos napisal/-a:Dragi David Brunšek, na žalost ti moram sporočiti v imenu CFCE trenerjev in ostalega kolektiva, da je tvoj rezultat v sprednjem počepu, ki si ga naredil pred kratkim (5x125kg) na žalost neveljaven. Očividca sta nam sporočila(matej in marcel), da si imel na štangi naloženih 115kg(2x25,2x15,2x5,2x2,5kg).

Aha David pa te imamo!!!še en neuspešn poizkus zavajanja članov nmz foruma, sej nemorm vrjet kam smo pršli....
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

alpha

Odgovor02 Mar 2013, 13:39

Gujdek ima pa svoje lovke res vsepovsod. Ni dvakrat za reči, da je član Iluminatov :?
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor02 Mar 2013, 14:40

Hahaha. :D

Jokamskos, kako zahrbten trener in vadeči! Ne vem, če ne bom menjal gyma. Vidi se, da se bližajo tekme in poskušata psihično utruditi konkurenco!
Na palici je bilo: 2×25, 2×20, 2×5, 2×2,5 kg. Omenjene 15 kg uteži je uporabljal sovadeči Marcel in so bile ves čas mojega treninga na tleh. Pričakujem opravičilo!!!

:D
Uporabniški avatar

jokamskos

Master Troll

Odgovor02 Mar 2013, 18:09

Možno al pa ne ;)
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor02 Mar 2013, 23:44

zato imam jst rajš 25kg-rdeča,20kg-modra,15-kg rumena,.......itd
Pripujsal, zmagal, odpujsal.
Uporabniški avatar

jokamskos

Master Troll

Odgovor03 Mar 2013, 00:43

Brez skrbi da jih bomo mel čez čas ko bo....denar
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor04 Mar 2013, 21:49

V soboto sem imel malo smole in med počepom z lastno težo (!) me je nekaj hudo zategnilo v desnem kolenu. Čez noč sem pridelal celo nekaj otekline in včeraj nisem treniral, ker nisem mogel noge niti stegniti, niti pokrčiti do konca.

Pred kakšnimi dvemi leti bi mislil, da sem si zagotovo vsaj nategnil vezi, če ne še kaj hujšega in bi nehal trenirati za kakšna dva meseca ter čakal, da bolečina zgine. Na srečo pa sem se v tem času že ogromno naučil in sem vedel, da zadeva ni tako resna. Imam tudi srečo, da se pogosto vidim z ljudmi, ki imajo prav tako ogromno izkušenj s takimi težavami.

Danes sva težavo, ki bi za koga pomenila konec treningov za kak mesec ali dva - če se razvije vnetje, pa še veliko dlje, z Masolijem rešila v roku 1 ure. "Ruske" metode - morda pokažemo kdaj v kakem videu! ;)
Šlo je za zakrčenost gluteusov in IT banda/kvadricepsa. Na koncu sem sprostil še zadnjo ložo, kjer sem našel en vozel tik nad kolenom. Ker se je v kolenu zaradi sil, ko vsaka mišica vleče v svojo stran, začelo kuhati vnetje, sem tega reševal ločeno: z ledom in protivnetnim zdravilom brez recepta.

Jutri naredim še eno tako terapijo in če bo vse po planu bom lahko že ta teden normalno treniral. In iz skoraj negibljivega kolena v dveh dneh prišel do 100% zdravega.

Skratka: Če bi vsi športniki k poškodbam pristopali na tak način, bi bilo zaključenih karier in dolgih pavz veliko veliko manj!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov