Danes je 24 Maj 2026, 10:05

Nunez??

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Jure Rus

Re: Nunez??

Odgovor14 Avg 2012, 13:06

rokilo napisal/-a:Jure slike celotnega gyma najdes na prvi strani dnevnika, ce se ne motim dva linka do slik :D

O, pa res, saj se spomnim slikc. :D Pa še preverit sem šel, če si slučajno kaj objavil, in sem več kot očitno spregledal. :oops:

rokilo

Odgovor14 Avg 2012, 19:52

Danes bila na sporedu kondicija. Oddelal nekaj sled dragsov/pullsov z ogrodjem + 30kg. Teza mi je kar pasala iz preprostega razloga: Sled work sem delal komaj drugic, prvic se bila prisotna bolecina v kolenu zato sem raje nehal. Noge so bile konkretno utrujene ( prejsni dan DE Squat ) saj je bil trening kratek ( cirka 15-20min ) ampak zelo intenziven: na terenu dolgem cirka 50m sem navzgor cim hitreje vlekel ritemsko ( robi svetoval cimvec hoje nazaj, vleke, hoje po stopnicah nazaj itd... ) za nazaj pa normalno v se hitrejsem tempu. Vse to je bilo brez prestanka ustavil sem se samo enkrat ker mi je popustil prijem na eni roki :oops: in mi je strik usel. Misliu narediti se nekaj speed-agility drilsov cez improvizirano ladder platformo ampak noge precev utrujene za tak podvig. Jutri na vrsti ME Bench, upamo na kak rekord :D

rokilo

Odgovor15 Avg 2012, 09:07

Danes bi moral biti na sporedu ME bench. Pa ni bil :x . Razlog?? Ze ko sem se zbudil me je presenetila rahla zategnjenost za levim kolenom. Tako da nic kaj prevec dobra napoved, sel v gym, foam rolling, streching, zacel z nalaganjem in glej ga zlomka ze pri 70kg zacutil nelagodno spikanje v desnem ramenu :x . Mislil da bo uredi, nadaljeval ampak ni bilo nic bolje zato sem raje prenehal. Zato sem se odlocil da naredim "mini" deloadarski trening :) :)

Incline press: 3x8
Pullups: 3x10
Triceps pulldowns: 2x10
Kljub slabemu dnevu sem si dan popestril z malo zabave :)
Occlusion Biceps curls 2 serije

To je bilo to. Jutri cisto off, malo oddiha za kolena in ramena :). Potem na sporedu ME Squat, ce bo pocutje se kar isto ta dan spustim, raje malo vec foam rollinga in pocitka. Bomo videli.

P.S. Pogledal Juretov in Davidov zapis v blogu. Kaj lahko recem kot le kapo dol fanta ;) .

rokilo

Odgovor16 Avg 2012, 09:42

Danes imel namen imeti off. Ampak prevec gledal Ogusa in njegov slavni QUIT BEIN' A LIL BISH! sem se odlocil da danes naredimo ME Squat. Tudi pocutje je bilo 10000x boljse kot uceri, zato je danes padlo tole:

Box Squat ( 30cm box )

1x100 kg
1x105 kg
1x110 kg

Semi-sumo Deads

8x3x120 kg

GHR

4,4,4 x BW

Super trening, zelo vesel da sem sou trenirat :D . Box squat delal sploh prvic od poskodbe in prvic na max tko da sem s stevilko zelo zadovoljen in bo stalnica v naslednjih nekaj tednih. Pri deadliftu sem naredij 8 serij trojkic. Teza bila zelo lahka ker sem isto tezo ze naredil 16 ponovitev :) , ampak ker je bilo vec serij sem raje malo znizal tezo in odlocitev je bila prava. Na koncu pa se malo igranja z improviziranim GHR ( top shit vaja ;) ).
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor16 Avg 2012, 11:00

Super, sem vesel, da gre po maslu! :D

rokilo

Odgovor18 Avg 2012, 11:38

ME Bench

Floor press

1x100 Slo precej lahko ampak rama se ni 100% zato raje koncal ;)

Incline press

6x34
6x34
6x34
6x34

Incline DB Rows

10x34
10x34
10x34
10x34

Dober trening kljub nergajoci rami :) Danes popoldne sledi se nekaj speed drilsov in wooble board :D , jutri DE Lower.

rokilo

Odgovor10 Sep 2012, 13:37

Update!!!

Zopet minilo nekaj casa od zadnjega posta, kar pa ne pomeni da se ni treniralo :D . V tem casu padlo neka PR-jev in sicer:

- Sumo deadlift: 1x 175kg
- DB Press: 18x 35 kg :)
- Počep na Box(35 cm): 2x120 kg

Teze bodo pocasi se narascale, kajti tezav s kolenom skoraj ni vec tko da to ni vec problem in sem fullll happy ;)

Hkrati pa se je posodobil tudi gym :)

- Nabail rdece bandse iz myprotein ( ta mesec verjetno se modre )
- Dobil 2 verigi ( ena tehta cca. 10kg ) zelo popestrile DE dneve :D
- Vceraj pa sva z bratrancem ustvarila tole cudo:

Slika

Reverse Hyperextension :)

Za izdelavo nisem porabil niti enega evra. Vsa kovinska konstrukcija je narejena iz stare ograje, za naslonjalo sem uporabil desko debeline cca. 3cm, oblekel pa sem jo v tisto sivo čudo ki je namenjeno izolacijam. Potem pa se pobarval in to je to. Velika zasluga gre bratrancu, ki je vse pošvasal, jaz pa sem vse pobrusil in postrihal.

To mislim da je to. Moram pa se pohvalit Jureta in Davida ker po videnem bosta na odru brutal, Kiyoshi Moody se ze trese fanta :D .
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor11 Sep 2012, 04:38

Hudo, hudo!! :)
Res super objava: glede PR-jev, kolena, gyma ... ne morem prehvalit! Odlično ti gre! ;)

Hvala za pohvale - kot sem že napisal, sem zelo vesel tudi za tebe. ;)
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor11 Sep 2012, 04:45

Podpis! ;-)

rokilo

Odgovor12 Sep 2012, 09:53

Vceraj na sporedu DE Lower.

- DE Squats na box (32cm): 10x2
- Sled drags (naprej/nazaj): 30kg gor pa dol po potki nimam ene 6x ( potka tam 15-20m )
- Reverse Hypers: 5x12-15x 20kg ( prvic sprobal, tko da A test masinca prestala :D )
- Plank: 30-60sec + 2ketni na hrbtu cca.20kg

Danes pade: Nekaj Rumble Rollinga, Wooble board/Bosu Ball, Farmers walk, Prowler :) upad da se pred dezjem :?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov