Domov sem prišel nekje ob 4. zjutraj. Hrana včeraj je bila bol boga z B.. bile so bolj neke lučke pa čokoladice na poti pa neki sendvič. Še vedno imam poln nos in grlo, pa tudi ves zaspan sem bil od vožnje in prvo nisem mislil narediti treninga, ampak je na koncu trening SUPER uspel!
dinamično ogrevanje
squat - nalaganje, 5x 5x45kg PR! - palica mi je bila res lahka, oz. enako težka kot zadnjič pri 2kg manj

pendlay rows - 5x 5x45kg PR! - zadnja je bila težka, ampak uspelo je!
bench press - 6x 5x48kg PR! - no to pa je bilo 2 easy...
calves
core (hate it

)
statično raztezanje in mobility vaja
Torej pri vseh treh vajah napredek od zadnjič, tako da se nekaj premika!
Snemal sem se tudi pri počepu. Še vedno je nekaj ''butt winka'', ki pa mislim da bo počasi izginil. Še vedno mi probleme dela desen piriformis. Zadevo rešujem z teniško žogico in res pomaga (3-4x/dan). Vedno me je tudi nekako ''strah'' narediti prvo ponovitev v seriji in jo ponavadi naredim nepopolno, kot se tudi lepo vidi na posnetku. Kot da si ne bi upal vsest na pete in me povleče naprej

.
Je ok da se tako ''odbijem'' pri počepu ali naj kaj spremenim? Mogoče tudi postavitev nog preveč narazen? http://www.youtube.com/watch?v=XbGlGW14S0UPo petih dneh še vedno 68kg na tešče. Pustim še par dni in če ne bo šlo gor povečam za 50g OH.
Bo verjetno ok tako?Aja.. koncert je bil super
Lp!