Danes je 29 Jul 2026, 21:58

Pot do spodobne moči in videza

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Zeratrem

Re: Pot do spodobne moči in videza

Odgovor18 Mar 2014, 18:28

Začetek tega tedna sem znižal vnos na bornih 170/250/60. To občutim skoraj že kot stradanje. Počasi bo potrebno uvajati refeede in maslo v črno kavo za boljše delovanje možganov in zmanjševanje utrujenosti. Sicer sem začetek januarja rekel, da ne bom niti malo trpel v tem ciklu hujšanja, vendar bi vseeno rad formo spravil na malo boljši nivo, kot je ... saj si niti takrat nisem prav zares verjel.

Performans pri dvigih je zadnje tedne ostal nekako nespremenjen, kar pomeni, da moč ni več padala.

Še trenutna forma (slikano danes po treningu, tako da je stanje napumpano in zaradi tega precej boljše kot sicer):

stanje 18-3-2014.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor27 Mar 2014, 12:52

Vstop v klub šestdeset kilogramskih fantov je terjal kar visok davek v moči. Zadnji dvigi na RPE 9 lestivici:

1. atg sq: 4x5x120kg
2. inc bp: 5x3x80kg
3. pullups: 3x3xBW+30kg in 2x2xBW+35kg
4. dips: 3x5xBW+30kg
5. GHR: 3x8xBW+28kg

Enk nisem testiral že nekaj časa, pa jih tudi ne mislim, razen če tempiram 3 dnevni deload + refeed in grem 4. dan po 3. dnevni pavzi testirat maxe... bomo videli. Nekega smisla za napredek to ne bi imelo, številke pa bi mi pokazale samo to, koliko moči sem izgubil in to ne bi bilo ravno najbolj fajn za psiho.
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor27 Mar 2014, 14:03

hud incline in dipsi za kategorijo <70kg :)
bench more than front squat crew
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor27 Mar 2014, 19:28

zelo dobra forma ;)

ni treba testirat 1-k, če ti ni do tega. sploh pa v kcal deficitu.
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor27 Mar 2014, 19:40

ugabuga napisal/-a:hud incline in dipsi za kategorijo <70kg :)

Ty!

Če te teže ostanejo še pri 65kg (pod ne grem), bo kar super izhodišče za naprej.

spartan napisal/-a:zelo dobra forma ;)

ni treba testirat 1-k, če ti ni do tega. sploh pa v kcal deficitu.

Ty!

Kak dan se mi niti v fitnes ne ljubi, ker sem tako zdelan od dela in deficita, kaj da bi še RPE 10 1-ke delal... :)
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor05 Apr 2014, 18:10

manjša2.jpg

Današnja malica:

1. Črna čokolada za optimizacijo delovanja možgan.
2. Bounty za libido.
3. Toasti za prekinitev ketoze.
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor06 Apr 2014, 15:02

Danes sem se odločil da bom za kosilo sledil smernicam beljakovinske diete. Pred letom dni, ko telo evolucijsko še ni bilo na današnji stopnji, je bila obilica beljakovin in tona zelenjave optimum. Po vzoru paleo privržencev sem se odločil, da se vrnem h koreninam.

IMG_20140406_145959315 (640x493).jpg

Po glavni jedi kosila sem zelo natančno odmeril čas, ki je potreben, da telo izkoristi vse prednosti omejevanja ogljikovih hidratov. Zato sem natančno po 6 minutah prekinil z beljakovinsko dieto. Nastopil je čas, ko je bilo potrebno telo šokirati, da se ne bi navadilo na prejšnje stanje. Sledil je hidratni šok s Hoferjevimi mareličnimi njoki. Telo je potrebno večkrat šokirati, da ne postane intolerantno na sladkor. Preizkusite!

IMG_20140406_151528391_HDR (800x449) (640x359).jpg

Takšen način prehranjevanja mi zelo ustreza. Iz vsake diete potegnem največ, kar se da. Iz beljakovinske, ketonske visoko hidratne, ločevalne itn. Pestrost diet -> pestrost prehrane.
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor06 Apr 2014, 18:33

Me veseli, da si se končno našel ;)

btw jaz jem po paleo načinu že dobrih 6 mesecov. paleo FTW!!!!

P.S.: odkar si na paleo, nisi več podobnu Johnu Travolti :D
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor06 Apr 2014, 18:52

epic :mrgreen:
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor08 Apr 2014, 14:05

OMG po enem letu sem se snemal. Pri počepu je vse skupaj ena velika asimetrija. Hvala bogu, da me doslej še ni zategnilo. S solzo v očeh se za nedoločen čas poslavljam od težkih serij ATG počepa, nadomestil ga bom z box počepom, ki je v tej situaciji najbolj varna varianta. ATG počep pa bom izvajal z nizko težo in počasno izvedbo ter (žal) z gledanjem v ogledalo, ker sem v luknji ves povešen in bom moral z desno nogo bolj potiskati...

Če mi v doglednem času ne uspe popraviti te katastrofe, bo potrebno poiskati strokovno pomoč. Če pa mi uspe popraviti, bom objavil video prej/potem in bolj podroben opis, kaj sem delal. Stanje prej je preprosto preveč katastrofalno, da bi ga trenutno dal v javnost, brez da bi ga prej popravil.

Vse skupaj izvira iz moje leto in pol stare poškodbe spodnjega hrtbta (od tu rotacija) in pa iz poškodbe/vnetja rame, ki se še ni povsem saniralo (visenje štange). Groza, groza, groza ... Bo treba kakšno mašo plačati, ker se je doslej vse izšlo ok.
Mati, masla bi!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost