Evo da še jaz začnem voditi dnevnik! Prvič v življenju se lotevam "organiziranega" plana treninga in prehrane. Pred tem sem delal običajne že znane BB splite treningov, hrane pa nikoli nisem kaj posebej računal, gledal sem da sem imel dovolj beljakovin in nekaj maščob, OHje pa sem dodajal po občutku - tudi ko sem hujšal, nekateri že veste da sem pred približno 3 leti imel okoli 120kg, prilezel sem na 72kg- še vedno daleč od idealnega a takrat sem ugotovil da od mene ni kaj dosti ostalo in sem pričel "resno" hoditi v fitnes - sedaj treniram približno 2 leti in imam namen vse dokler bom fizično zmožen!
Plan je pa tak:
5/3/1 sistem treninga in pa prehrana s približno 2500Kcal na trening dneve in okol 2000-2100Kcal na ne-trening dneve. OHje bom postopoma višal ker sem ravno zaključil z "definicijo" za letos (min. teža okoli 75kg na tešče).
Včeraj opravil prvi trening 5/3/1, na sporedu so bile rame(5+) in pomožne vaje seveda , takole nekako je zgledalo:
Danes pa DL (5+) v Družbi NMZjevcev v Laguni
Plan je pa tak:
5/3/1 sistem treninga in pa prehrana s približno 2500Kcal na trening dneve in okol 2000-2100Kcal na ne-trening dneve. OHje bom postopoma višal ker sem ravno zaključil z "definicijo" za letos (min. teža okoli 75kg na tešče).
Včeraj opravil prvi trening 5/3/1, na sporedu so bile rame(5+) in pomožne vaje seveda , takole nekako je zgledalo:
Danes pa DL (5+) v Družbi NMZjevcev v Laguni
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.