Pozdravljeni
Da naredim malo updejta, malo sem se oddaljil od pisanja dnevnika pa sem rekel da ne bo čisto mrtev bom za začetek napisal moje trenutno največje dvige ki sem jih dosegel v letošnjem letu.
Bench press 3x 115
Oly back squat 3x 140
Pullups 2x40
OHP 3x60
Deadlift 2x180
Sem pa testiral tudi pullupse TT in jih naredil 27(navaden sprednji prijem)to je bilo nekje na sredini poletja cca 68,5kg telesne teže. Rezal sem se tja do 68 z rezultatom dokaj zadovoljen ampak mi je velike težave povročil kalorični deficit, moral bi vsak teden naredit kak cheat day z povišanim vnosom OH pa nisem :S, verjamem da če bi se tega posluževal bi rezultat bil še boljši, ampak no worries bo drugo leto boljše na napakah se učimo
Trenutno sem na 72,5 kilogramih in počasi pridobivam na teži.
Ko obrnem list eno leto nazaj imam na obrazu prav nasmešek in sem vesel da sem nisem več v utopiji v kateri sem bil par let. Za to gre še enkrat zahvala Sparti ki mi pristopi na pomoč kadar koli ga rabim, enako lahko računa na mene tudi on!
Veliko sem širil tudi novice glede strani in jim svetoval naj si preberjo vse članke od pravilnega treniranja do prehrane kjer imajo natančo obrazloženo realno stanje.
Drgač pa nič kaj posebnega čez leto to, da sem bil tu pa tam službeno na kakšnem terenu in 3 dni na morju pri sosedih(nekaj pa je
)
Čez poletje sem se tudi dosti ukvarjal z motokrosom in me je to čez vikende tudi nekak pomirjalo
(trenutno pa konec sezone do pomladi takrat pa spet akcija)
Današnji trening pa je bil takle:
Bench press 4x8 98
OHP 4x8 46
Pullups 4x8 25
p.s. začel sem izvajat tudi jogo sicer prvič sm jo komaj prakticiral v soboto, sem še čisto deviški ampak bom prebrskal malo tutoriale po jutubu in sprobal različne vaje, verjamem da bo pripomoglu k mojemu stresnemu načinu življenja.