Danes je 20 Apr 2024, 11:38


Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

David Brunšek

  • Prispevkov: 3379
  • Pridružen: 17 Nov 2011, 15:45

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor13 Jul 2013, 14:04

Poraba zgleda realna. So pa ti merilci tako ali tako bolj približek. ;)

Z izgubo mišične mase ne bo težav, če boš pojedel dovolj in tako prilagajanje vnosa porabi je pravilno. Če se ti teža že dlje časa ne spreminja, lahko malo zmanjšaš OH in boš videl, kaj se zgodi. ;)

bane297

  • Prispevkov: 50
  • Pridružen: 28 Dec 2012, 22:57

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor15 Jul 2013, 06:54

Hvala za odgovore :)

Današnja teža po učerajšnem refeedu (55M 490 OH 180B = 3175kcal) je bla 70,3kg. Prejšnjih nekaj dni pa je bila okoli 70,8kg kar mi je malce čudno glede na to da sm kar veliko pojedel učeraj, je pa res da sem mogoče malo manj popil vode. Do nekaj dni nazaj so bli makroti 35M 250 OH 140B, vendar poizkušam še zmanjšati maščobe. Danes nižam tudi OH, tako da so trenutni makroti 25M 225 OH 140B. Nekak finiš delam, ker grem po usej verjetnosti u petk spet na merjenje da vidmo kje smo in se bom pol odloču, če bom še definirou.

Tole so učerajšnji wannabe panzerottiji :D blo jih je 5, na enga 5M 44 OH 20 B
Slika

in pa trenutni najbolši posladek :)
Slika

Nino

  • Prispevkov: 1734
  • Pridružen: 16 Jan 2012, 11:31

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor15 Jul 2013, 16:30

holly sh*t, recept prosim. :P
Uporabniški avatar

michelangelo

  • Prispevkov: 2826
  • Pridružen: 27 Nov 2011, 10:32

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor15 Jul 2013, 17:16

Nino napisal/-a:holly sh*t, recept prosim. :P


+1 :D
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

bane297

  • Prispevkov: 50
  • Pridružen: 28 Dec 2012, 22:57

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor15 Jul 2013, 19:03

Ni nč posebnga, ubistvu je isto k pica. Original panzerottiji so drugač cvrti v olju ampk nemaram cvrtja in sm jih speku v pečici. Uporabu sm polbelo moko in pa polnozrnato ter naredu testo isto k za pico. Iz celotega testa v mojm primeru je blo 300g moke sm naredu 5 mejhnih kosou (bolš bi blo če bi naredu ene 3, da bi pršlo bol na debelo razvaljano), katere sm povalju na okroglo oz. bol elipsasto obliko. Pol pa sam na polovico testa sm dau pelate oz kšno paradižnikovo mešanico, pol sm dau piščančja prsa (200g) in na kocu mozzarello (150g) in pa seveda origano. Ko končas z nadevom pa samo ostalo polovico testa prepogneš čez nadev in narediš malo roba da ne steče use ven :)

Picerottije pečeš u pečici na prbl 200 stopinj cca 20min.
Količine k sm jih napisou so za celotn projekt:)
Pa še warning: ne smeš bit preveč neučakan in navalit ker je zlo vorče:P
Trije so šli za kosilo, dva pa še za večerjo :)
Uporabniški avatar

Cruts

  • Prispevkov: 372
  • Pridružen: 03 Jul 2012, 11:22

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor15 Jul 2013, 22:14

bane297 napisal/-a:Ni nč posebnga, ubistvu je isto k pica. Original panzerottiji so drugač cvrti v olju ampk nemaram cvrtja in sm jih speku v pečici. Uporabu sm polbelo moko in pa polnozrnato ter naredu testo isto k za pico. Iz celotega testa v mojm primeru je blo 300g moke sm naredu 5 mejhnih kosou (bolš bi blo če bi naredu ene 3, da bi pršlo bol na debelo razvaljano), katere sm povalju na okroglo oz. bol elipsasto obliko. Pol pa sam na polovico testa sm dau pelate oz kšno paradižnikovo mešanico, pol sm dau piščančja prsa (200g) in na kocu mozzarello (150g) in pa seveda origano. Ko končas z nadevom pa samo ostalo polovico testa prepogneš čez nadev in narediš malo roba da ne steče use ven :)

Picerottije pečeš u pečici na prbl 200 stopinj cca 20min.
Količine k sm jih napisou so za celotn projekt:)
Pa še warning: ne smeš bit preveč neučakan in navalit ker je zlo vorče:P
Trije so šli za kosilo, dva pa še za večerjo :)

super, tnx fot that ;)
http://www.myfitnesspal.com/tadejtibaut

Jejte kolikor hočete, če vam teži kdo zaradi teže, pojejte tudi njega.

"Skrivnosti so za amaterje. Štrudle pa za proje" Boštjan Bavcon

bane297

  • Prispevkov: 50
  • Pridružen: 28 Dec 2012, 22:57

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor17 Jul 2013, 20:39

no problemo ;)

bane297

  • Prispevkov: 50
  • Pridružen: 28 Dec 2012, 22:57

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor28 Jul 2013, 07:08

Mal updejta:)
IMG_20130728_072813.jpg

IMG_20130728_072917.jpg

Še rezultati meritev:
IMG_20130728_073057.jpg

IMG_20130728_073138.jpg

IMG_20130728_073209.jpg


Sm opazu po telih rezultatih, da so tele meritve en blef, usaj pr men. Od zdej naprej se bom zanašu sam še na izgled.
Glede definicije pa ne vem, al je minil premal časa, al pa bi pač mogu še znižat vnos. Kmal bom šou najbrš na vzdrževanje oz na maso. Namen mam tud kupt bench klopco, štango, kolute in pa najbrš bo treba tud ročke, da začnem doma trenirat. Začel bi pa s 5/3/1 programom, sam morm še najdt asistenčne vaje za to orodje k ga bom meu na razpolago. Je čudno če rečem da bi delu OHP s sede(če je sploh izvedljivo), ker ne vem če imamo doma zadost visok strop za stoječo izvedbo :)
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Nino

  • Prispevkov: 1734
  • Pridružen: 16 Jan 2012, 11:31

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor15 Sep 2013, 14:09

glede tistih panzzerotijev, a piščanca daš surovega not, ali ga prej spečeš? :oops: :)

bane297

  • Prispevkov: 50
  • Pridružen: 28 Dec 2012, 22:57

Re: Pa začnimo, malo bolj strokovno :)

Odgovor15 Sep 2013, 15:25

Najbrš bi mogu napisat piščančja prsa salama :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron