Dobrodošla na forumu, Ines!
Veseli me, da si že sama vložila precej truda v realizacijo svojega cilja in odprla temo z vsemi potrebnimi podatki.
NMZ-jevci so ti že zelo dobro svetovali. Tudi jaz ti priporočam branje serije člankov Male šole fleksibilnega prehranjevanja ter nato počasno višanje vnosa ter nižanje aktivnosti. Seveda, če drži da vnašaš res le toliko (ali šteješ vse?).
Vseeno je treba razumeti tudi vidik individualnosti in to, da glede na napisano vnosa zagotovo ne boš mogla podvojiti, najverjetneje pa ga boš lahko dvignila za nekaj procentov, se bolje počutila in pri tem enako dobro napredovala. Spremljaj tehtnico in ne ustraši se ob prvem povečanju teže. Pomemben je trend čez daljše obdobje (npr. 14 dni).
ronnie napisal/-a:Sicer bi na tvojem mestu ukinil ciklizacijo in imel raje kostanten vnos z vmesnimi ''refeedi' na 7-10 dni'.
To se mi zdi v tem primeru zelo pomembno in tudi prva stvar, ki bi jo naredil.
Velja tudi omeniti, da X gramov kosmičev ni enako X gramov OH.
Vnos merjen samo v gramih živila je na splošno malo ponesrečen. Kaj pa če želiš namesto kosmičev raje kak kos kruha?
Sicer pa si na zelo dobri poti, vidi se, da si motivirana, zagnana in delavna! Samo tako naprej!