Zdravo. Odločila sem se da malo zamenjam trening in prehrano in me zanima vaše mnenje. Visoka sem 164cm in imam 55kg. Beljakovine imam približno 100-120g, maščob 20-30g in pa oh, ki jih cikliram : HIGH (2x30g ovsenih kosmičev), MEDIUM (2x15g ovsenih kosmičev), LOW (samo zelenjava).. Ovsene kosmiče si pripravim z navadnim jogurtom, ki ima na 100ml 3.5g oh, 0.9g M (uporabim ga 200ml).
Trening pa sem si zamislila nekako takole:
1. UPPER BODY DAY
barbell row 5
bench press 5
millitary press 5
dips 4
pullups 4
2. LOWER BODY
počep 5
leg press 5
deadlift 5
Calf raise 5
3. PAUZA
4. PRSA + HRBET
Bench press 4
dips 4
skleci 4
barbell row 4
1arm row 4
lat pull spredaj 4
5. RAME + ROKE
Millitary 4
lateral 4
pec deck (zadn del ram) 4
skull crush 4
dips (med klopmi) 3
biceps curl (stanga) 3
biceps curl (ročka) 3
6. NOGE
Počep 5
Leg press 4
izpadni korak 4
leg curl 3
calf raise 4
7. PAUZA
Pri upper/lower bom imela 1min pauzo med serijami, ker mi ni cilj pridobiti na moči, ampak se zdefinirati in porabiti čimveč kcal med treningom. Ponovitve pa bodo od 6-10. Pri "split" dnevih pa bo pauza 40-60sec z raznimi drop seti itd.. ampak nebom pretiravala da me neprekuri. Bo bolj intenziven trening ampak ne do odpovedi z ponovitvami 8-15.
Razmišljala sem tudi da bi probala razne super serije npr. serija počepa nato takoj druga vaja itd.. in bi pri vsaki vaji naredila nekaj ponovitev eksplozivnih in pravilnih zgolj za večjo porabo kcal, nebi pa šla do odpovedi oz. bi odnehala ko bi postalo težko.. in nato takoj drugo vajo..
Za vsako kritiko, pripombo, nasvet bom zelo hvaležna in se vam že v naprej zahvaljujem
Trening pa sem si zamislila nekako takole:
1. UPPER BODY DAY
barbell row 5
bench press 5
millitary press 5
dips 4
pullups 4
2. LOWER BODY
počep 5
leg press 5
deadlift 5
Calf raise 5
3. PAUZA
4. PRSA + HRBET
Bench press 4
dips 4
skleci 4
barbell row 4
1arm row 4
lat pull spredaj 4
5. RAME + ROKE
Millitary 4
lateral 4
pec deck (zadn del ram) 4
skull crush 4
dips (med klopmi) 3
biceps curl (stanga) 3
biceps curl (ročka) 3
6. NOGE
Počep 5
Leg press 4
izpadni korak 4
leg curl 3
calf raise 4
7. PAUZA
Pri upper/lower bom imela 1min pauzo med serijami, ker mi ni cilj pridobiti na moči, ampak se zdefinirati in porabiti čimveč kcal med treningom. Ponovitve pa bodo od 6-10. Pri "split" dnevih pa bo pauza 40-60sec z raznimi drop seti itd.. ampak nebom pretiravala da me neprekuri. Bo bolj intenziven trening ampak ne do odpovedi z ponovitvami 8-15.
Razmišljala sem tudi da bi probala razne super serije npr. serija počepa nato takoj druga vaja itd.. in bi pri vsaki vaji naredila nekaj ponovitev eksplozivnih in pravilnih zgolj za večjo porabo kcal, nebi pa šla do odpovedi oz. bi odnehala ko bi postalo težko.. in nato takoj drugo vajo..
Za vsako kritiko, pripombo, nasvet bom zelo hvaležna in se vam že v naprej zahvaljujem