Danes je 07 Avg 2026, 17:03

Davidov WL dnevnik

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

David Brunšek

Re: Davidov WL dnevnik

Odgovor24 Okt 2013, 13:15

Hvala!

Danes popolnoma zanič trening. Dvigi so mi razpadli, bilo pa ni tudi nobene agresivnosti. Jutri se odločim, če mogoče deload začnem že 3 dni prej kot sem imel v planu.

Pridejo tudi slabši dnevi, ampak bistveno je, kako se s tem spopadeš. Najslabše, kar lahko narediš je, da se sekiraš in preveč analiziraš; drugo najslabše pa je da rečeš, "Ah, danes ni dan za trening," in greš domov. ;)
Uporabniški avatar

Misty

Odgovor24 Okt 2013, 13:26

Res je. In prej se znaš s tem soočit na pravilen način, več težav si prihraniš. ;)
Posnemanje je najvišja oblika komplimenta.
Uporabniški avatar

jokamskos

Master Troll

Odgovor24 Okt 2013, 14:39

David jutr boš mel mene bo vse drugače ;)
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor25 Okt 2013, 12:07

jokamskos napisal/-a:David jutr boš mel mene bo vse drugače ;)

Danes je bilo res vse drugače. :D Mogoče je obisk državnega mladinskega rekorderja, Jokamskos, v Vigorju kaj prispeval k temu. (Dvomim! ... Hec. ;) )

Sprednji počep
nalaganje do
1×120 kg

Snatch high pull iz hanga + hang snatch
5×2×50 kg
Veliko veliko bolje kot včeraj. Z veliko truda tudi pripeljem bolj v bok in bližje telesu, a še vedno včasih skočim malo naprej, kar ni dobro.

Snatch balance
3×5×50 kg

Sprednji počep
4×5×90 kg
Tako easy pa 90 kg že dolgo ni bilo. Imel sem še kar lepo št. ponovitev lufta.

Box jerke sem prestavil na naslednji trening, ker še nisem v Celju, v Vigorju pa ni potrebne opreme. Lahko bi delal iz racka, ampak sem zelo nesiguren. Cikel bom vseeno izpeljal do konca normalno, ker se je izkazalo, da je bil včeraj le en slab dan. Tako me v nedeljo čaka še en težek trening z veliko 1RM-ji, nato pa en teden deloada. ;)
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor26 Okt 2013, 19:34

V dnevniku je nazadnje bilo kar nekaj govora o primerni obutvi za trening (za različne cilje). Ker se je razvila prava debata, sem ta del prestavil v drugo temo, ki je dosegljiva tukaj: viewtopic.php?f=16&t=432 ;)
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor27 Okt 2013, 22:21

Zaradi malo več spanja v zadnjih dneh je bil današnji trening več kot odličen za zadnjega v ciklu! :)

- Naredil sem 70,5 kg snatcha. S tem sem izenačil PR (če odštejem tistega iz USA, za katerega danes nisem več povsem prepričan, da je teža štimala).
- Naredil sem še 4 poskuse snatcha s 75,5 kg, vse štiri sem žal za las zgrešil. V zadnjem poskusu sem celo že začel vstajati iz overhead počepa.
- Dvignil sem 90,5 kg clean & jerka, kar je nov PR (+0,5 kg). :D
- Hkrati je to tudi novi PR v totalu na enem treningu (161 kg).

Sledi teden deloada, za tem pa računam na še en tako uspešen cikel!
Uporabniški avatar

jokamskos

Master Troll

Odgovor27 Okt 2013, 22:30

Nisi povedu da si se poizkusil tudi v novi veščini ki je do četrtka na volju v CFCE..simulator vožnje :D Tim je še 2 ure avto razbiju zdle :D
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor27 Okt 2013, 22:36

Lol. :D

Točno! Tisti, ki boste do četrtka prišli v CFC se lahko preizkusite v novi disciplini! Inštruktor Tomaž vam bo pokazal, kako virtualno razbiti avto vreden pol milijona eur. :D

Malo bolj zares: Po treningu sem kake pol ure vadil dirkanje na simulatorju vožnje. Proti jokamskos sem totalen "noob", ampak zadeva je res super in kar zasvojljiva! :) Med drugim pa se je danes v gym naročilo tudi pico, igrala je super glasba ... tako da vzdušje je res top.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor28 Okt 2013, 09:34

@ kater špil?
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
Uporabniški avatar

jokamskos

Master Troll

Odgovor28 Okt 2013, 11:13

Ena demo proga za igro ki še ni zunaj assetto corsa..res hud špil bo to. Project CARS igra ki še ni zunaj ampak ima grafiko lepšo kot shift 2 vendar z bolj resnično fiziko.rfactor 1,2.. Da se sprobat tut armo 3 in pa zdle še vlečem wrc 4 :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost