Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
Za mano zanimiv trening z veliko specialnimi vajami za rehabilitacijo: - X band walks - Prisunski korak z elastiko - Hip thrusters z elastiko okrog kolen 4×15×50 kg (obremenitev prvič po več kot enem letu) - Foam roller roll-out - Sonožni skok v daljino z mesta 4× - "Hernija complex": power clean + ohp + sprednji počep in power snatch + oh počep, vse s prazno palico - Toes to bars 2×15 - Težje vaje za zg. del naslednjič
Frekvenco treningov in obremenitve bom zdaj počasi višal.
Imam okrog 71 kg in približno enak odstotek telesne maščobe kot leto dni nazaj, kar pomeni, da sem izgubil kakih 5 kg mišic. V glavnem iz gluteusa, ostalo pa enakomerno po celem telesu. Če upoštevaš, da sem v tem času treniral večinoma le 2-krat tedensko in kar se tiče "resnih vaj" delal po 5 serij potiskov ter 5 serij pull-upov, je rezultat presenetljiv.
Moči sem izgubil kar veliko - pri spodnjem delu bom štartal praktično od začetka; enako kot da ne bi nikoli treniral. Pri zgornjem delu pa relativno gledano niti ne toliko - bench press imam 1,6×bw brez pretiranega archa, pull-upe sem pred kratkim naredil 8×bw+32 kg ...