Zadnje 3-4 tedne nisem treniral in objavljal zaradi poškodbe. V glavnem v soboto po zadnji objavi sem igral fuzbal in sem se vrgo za žogo in si pri tem dol podrgno konkreten kos kože. Sprva ni zgledalo nič posebnega pa tudi naslednji dan je blo vse normalno, potem v ponedeljek pa se je vse začelo gnojit in iz rane je samo tekla kri in gnoj.
Vmes je že zgledalo vse vredu potem pa se je spet začelo da sem na koncu po dveh tednih šal v bolnico kjer so mi več al manj vso krasto in odmrlo kožo dol potrgali in rano še enkrat očistli. 1x sem šal vmes v fitnes in nardil upper trening ampak je rana spet počla tak da sem potrem treninge dal čisto na pauzo.
Zdaj po skoraj 4 tednih se je vse več ali manj zacelilo in začnem normalno trenirat.
Nedelja:
Squat: 2x140kg
Bench: 10x2x70kg
Seated row: 3x10x70kg
Od naslednjega tedna imam v planu treninge malo spremenit dokler nisem spet v stari formi. Treningi za bench in squat bojo zgledali tak da bom Sredo in Nedeljo naredil prvo dnevni 6RM potem nekaj back off setov, petki bojo ostali enaki kot do zdaj bolj na easy. Deadlift bom delal v petek in bom šel 8RM naslednji tedn 5 RM naslednji tedn 3 RM in potrem spet od začetka.