Danes je 19 Apr 2026, 14:50

kreatin in mravljinci v prstih

Pogovori in vprašanja o prehrani in vsem ostalem, kar vnesemo v telo.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

beginner

kreatin in mravljinci v prstih

Odgovor14 Avg 2013, 01:51

je mozno?

long story short;

pred parimi mesci sem jemal kreatin in sm zacutu mravljince v prstih (mezinec/prstanec) na rokah. Nehal sem jemat kreatin, ampak ne zarad tega razloga, preprosto pozabljal sem ga jemati in posledicno cist opustil. No, dans sem spil 1 merico po koncu treninga in lej, spet mam mravljince ! :D ... mislim da ne more bit nakljucje da me med tem casom ko ga nisem jemal ni mravljincilo nic :D kar je smesno je pa tudi to, da vedno ko me zacne mravljincit sem ponavadi za racunalnikom. Pa drugi stranski ucinek kokr sm opazu je to, da scijem ko nor po kreatinu.

normal ?

edit; ne jemljem kakrsnih koli drugih pre/postworkout izdelkov (razen whey protein)

meaganjames

Re: kreatin in mravljinci v prstih

Odgovor26 Dec 2013, 11:09

glede na to, da gre za lokalno težavo, predvidevam, da vzrok izvira iz mišice meč. Možno je, da gre za vkleščenost živca med mišico listom in golenico. Sicer obstaja tudi manj verjetna možnost, da gre za povezavo z ledvenim delom hrbtenice (korenina živca S1).
V obeh primerih je zdravljenje z manualno medicino ustrezno, predlagam pa, da se naročite na pregled, kjer lahko s klinično sliko ugotovimo vzrok vaših težav in možnosti odpravljanja le-teh.

Vrni se na Prehrana

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost