Danes je 26 Apr 2026, 09:43

najpomembnejši in najbolj učinkoviti dodatki

Pogovori in vprašanja o prehrani in vsem ostalem, kar vnesemo v telo.
  • Avtor
  • Sporočilo

alpha

Re: najpomembnejši in najbolj učinkoviti dodatki

Odgovor21 Jan 2013, 17:20

Ja, naročaj raje iz tujine. Takšne stvari se ponavadi najbolj splača iz iHerb.com

MAD MAX

Odgovor21 Jan 2013, 22:33

Sydney napisal/-a:Pa res potrebujete alfaadrenergične antagoniste, da lahko naredite dober trening? Sicer samo moje mnenje, ampak meni se ne zdi smiselno.
P.S.: Grem stavit, da bo johimbin čez par let na WADA listi ;)

Čez čas bo itak praktično vse kar bo preveč ,,sekalo,, na wada listi, se strinjam...

Definitivno se ni dobro navaditi na velike odmerke stimulansov, vsak itak zase ve kdaj je dovolj, ne vidim pa razloga zakj bi dvigoval manjše teže oz. naredil manj kvaliteten trening, glede na to da posvečam temu športu praktično vse, dam tudi na dodatke veliko.

MAD MAX

Odgovor21 Jan 2013, 22:34

dado20 napisal/-a:MAD MAX kaj pa rečeš na tole zadevo: https://www.proteini.si/sl/celicni-volu ... -480g-931/ ? ;)

Sprobaj, ni druge, sestava ni nič kaj ekstra, ampak če ti odgovarja potem je to dober nakup.

MAD MAX

Odgovor21 Jan 2013, 22:35

gujdek napisal/-a:@MADMAX
Si prepričan da imaš ta izdelek? Tega ki si linkal je nova verzija, tole je sestava stare:
http://anabolicminds.com/forum/attachme ... 1209699877
Obe imata yohimbine noter, če se ne motim pa itak yohimbine ni na WADA listi.

Tole je sestava od PROseries, jaz imam PERFORMANSE series, dva različna produkta...ta je šibkejši in se ga manj čuti ( je rekel kolega ki ga je po pomoti naročil )
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor21 Jan 2013, 23:03

MAD MAX napisal/-a:Tole je sestava od PROseries, jaz imam PERFORMANSE series, dva različna produkta...ta je šibkejši in se ga manj čuti ( je rekel kolega ki ga je po pomoti naročil )

Ok, vseeno ne najdem nikjer variante brez yohimbina. :)
Sydney napisal/-a:Pa res potrebujete alfaadrenergične antagoniste, da lahko naredite dober trening? Sicer samo moje mnenje, ampak meni se ne zdi smiselno.
P.S.: Grem stavit, da bo johimbin čez par let na WADA listi ;)

Ko sem pred parimi leti delal HIIT z yohimbinom, mi sploh ni bilo ok počutje, tako da se mi ne zdi smiseln.
Sem samo poskusil ugotovit kaj ima MADMAX da mu da energijo za 2 uri, pa sem sklepal da ima yohimbine kaj pri tem. :D
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog

wade

Odgovor22 Jan 2013, 10:58

A še komu MP keatin takoj postane trd in se nekako skupaj sprijema? Je to slabo al je normalno. Prej sem imel enkrat kreatin od THE in je bil dosti bolj grobo mlet in se tudi po več kot letu ni nič spremenil se pa sploh ni raztopil v šejk.

Kami

Odgovor22 Jan 2013, 12:06

Kako ga hranis?

Mozno da postane trd in se sprijema zaradi vlage.
michelangelo napisal/-a:preveč je lih prou :D
Uporabniški avatar

Guantanamo

Odgovor22 Jan 2013, 12:48

Meni se od MP obnaša super, sem pa tja nastanejo majhne kepice, ampak se takoj razdrobijo. Mi pa veliko bolj ustreza ta fino mleti kreatin, ki se raztopi praktično takoj, kot pa da pijem tiste delce na koncu šejka.

alpha

Odgovor22 Jan 2013, 14:07

Ponavadi se kreatin začne sprijemat zaradi vlage ali pa ko postane star. Problem je v tem, ker se ga takrat del spremeni v kreatinin.

Mislim, da se svež ne bi smel strjevati, vsaj meni se nikoli ni.

wade

Odgovor22 Jan 2013, 14:14

Sj zato me zanima zaprtega mam v piksni od kreatina manjšo količino pa v omega 3 da ne odpiram vsakodnevno tavelke. Pač v vsakem primeru se delajo rahle grudice ki sicer takoj razpadejo.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prehrana

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost