Ker imajo rumenjaki kar veliko maščob, se mi je porodila zamisel, da bi si pekel jajca v razmerju 1:2 v prid beljakom. 5 litrov pride 11 € v maloprodajnih trgovinah Perutnine Ptuj, sestavo imajo pa tudi dobro. Je že kdo poskusil?
Beljak kot beljak. To sem prakticeru še v času "sprane glave do amena", zdej pa sam rumenjake jem k so TOP hranilo. res nevem če je treba zard tega nov topic odpret
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«
te v tetrapaku imaš v ITA v skoraj vsaki trgovini ... pakirane po pol litra in po liter(če te zanimajo cene-2,4 € za liter) ... So pa meni isto "okusni" ... (
Takole izgledajo beljaki od Perutnine Ptuj / JATA. Cena: 11,33 € za 5 litrov, kar se lepo prepakira v 10 pollitrskih plastenk in da zamrznit v skrinjo. Zdrži 3-4 mesece, v hladilniku pa 5-7 dni. Okus je enak kot pri celih jajcah.