Danes je 10 Dec 2023, 15:54


Recepti

Pogovori in vprašanja o prehrani in vsem ostalem, kar vnesemo v telo.
  • Avtor
  • Sporočilo

Nino

  • Prispevkov: 1734
  • Pridružen: 16 Jan 2012, 11:31

Re: Recepti

Odgovor03 Jun 2014, 12:50

klemenK, vodo si dodal samo zaradi boljših macrotov ali samo z mlekom tudi zgosti?

aja kje pa se dobi kakšen čoko ekstrakt? :) misliš tisto od mypro - flavdrops ?
Uporabniški avatar

michelangelo

  • Prispevkov: 2826
  • Pridružen: 27 Nov 2011, 10:32

Re: Recepti

Odgovor03 Jun 2014, 13:29

bolj je mastno mleko, bolj se gosti ;)
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

klemenK

  • Prispevkov: 55
  • Pridružen: 14 Jul 2013, 07:14

Re: Recepti

Odgovor04 Jun 2014, 11:27

Nino napisal/-a:klemenK, vodo si dodal samo zaradi boljših macrotov ali samo z mlekom tudi zgosti?

aja kje pa se dobi kakšen čoko ekstrakt? :) misliš tisto od mypro - flavdrops ?



Dejansko sem hotel narediti recep čim bolj LOW macro zato je dodana voda... + da je ševedno doberga okusa

Extrakte kopujem na Myprotein oz. v maksimarketu, ki ima tudi dobro izbero *vanilijo, čokolado, limono, banano, rum in še kak se najde*
Zadnjič spremenil klemenK, dne 04 Jun 2014, 11:47, skupaj popravljeno 1 krat.

klemenK

  • Prispevkov: 55
  • Pridružen: 14 Jul 2013, 07:14

Re: Recepti

Odgovor04 Jun 2014, 11:28

michelangelo napisal/-a:bolj je mastno mleko, bolj se gosti ;)


Sprobal sem 0.1% mleko in 3.5%. Zgosti se enako zaradi xanthan gum

Sprobal sem celo *colo zero* in se je zgostilo

klemenK

  • Prispevkov: 55
  • Pridružen: 14 Jul 2013, 07:14

Re: Recepti

Odgovor04 Jun 2014, 11:37

Danes sem imel spet preveč časa in je tale protein fluff najboljši do sedaj, volume lvl 9000

Macroti so:
34 OH/ 3M/ 54B/ 5F

Kot, da bi jedel sladko smetano z okusom piškota/vanilije

Slika

alpha

  • Prispevkov: 1016
  • Pridružen: 03 Maj 2012, 21:33

Re: Recepti

Odgovor06 Jun 2014, 22:43

Kako pa pripravljaš zadeve z Xanthanom? Ali je dovolj, če le malo zmešaš in pustiš, da opravi svoje, ali je potrebno dolgo, močno miksat, da se strdi?
Uporabniški avatar

ugabuga

  • Prispevkov: 1075
  • Pridružen: 04 Jun 2012, 17:34

Re: Recepti

Odgovor07 Jun 2014, 07:43

alpha napisal/-a:Kako pa pripravljaš zadeve z Xanthanom? Ali je dovolj, če le malo zmešaš in pustiš, da opravi svoje, ali je potrebno dolgo, močno miksat, da se strdi?


tadrugo. jaz začnem mešat sestavine brez xanthana in ga nato dodajam postopoma ter miksam 7-10 minut. če kr vržeš not, mal pobezaš z žlico in pustiš, boš dobil grudasto lepljivo packarijo, ni to kvas.
bench more than front squat crew
Prejšnja

Vrni se na Prehrana

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron