Za definiciji sem že 3 mesece. 1 mesec sem bil na low carb, 2 meseca pa sem že na ketonski. V tem času sem iz 87 kg / 20 % BF prišel na 81 kg / 12,5 BF. Trenutno jem približno takole:
Možni obroki:
1. 40 g wheya + pest oreškov
2. 200 g piščančjih prsi v omaki, solata (gostilniški obrok)
3. 200 g piščančjih prsi (včasih druga vrsta mesa), nekaj sira ali sirnega namaza (za okus), zelenjava, 20 g masla
4. 5 jajc velikosti M ali L, pečenih na 10 g kokosove maščobe
5. 300 g vipavske puste skute, pest oreškov
- 40 g wheya vedno po treningu
Enega izmed teh 5 obrokov še podvojim in tako približno izgleda moj jedilnik (+ kakšen kos sadja ali dva). Včasih kak obrok tudi potrojim na račun drugega (npr. kak dan vržem skuto ali jajca ven). Zadnji obrok je vedno trd, zajtrk pa ponavadi kar whey + oreški. Če v katerem obroku zaužijem več maščob, jih v naslednjem toliko manj.
OFF je 1x na teden zvečer:
Sicer se pa ne pregrešim. Od dodatkov imam poleg wheya še BCAA (15 g med treningom), ribje olje, vitamine, minerale, glutamin (dokler ga ne porabim), kreatin, ZMA (6 pred zadnjim obrokom), vlaknine in citrullin malat (dokler ga ne porabim).
Kako se vam zdi? Prosim za mnenja, nasvete, kritike...
Možni obroki:
1. 40 g wheya + pest oreškov
2. 200 g piščančjih prsi v omaki, solata (gostilniški obrok)
3. 200 g piščančjih prsi (včasih druga vrsta mesa), nekaj sira ali sirnega namaza (za okus), zelenjava, 20 g masla
4. 5 jajc velikosti M ali L, pečenih na 10 g kokosove maščobe
5. 300 g vipavske puste skute, pest oreškov
- 40 g wheya vedno po treningu
Enega izmed teh 5 obrokov še podvojim in tako približno izgleda moj jedilnik (+ kakšen kos sadja ali dva). Včasih kak obrok tudi potrojim na račun drugega (npr. kak dan vržem skuto ali jajca ven). Zadnji obrok je vedno trd, zajtrk pa ponavadi kar whey + oreški. Če v katerem obroku zaužijem več maščob, jih v naslednjem toliko manj.
OFF je 1x na teden zvečer:
Sicer se pa ne pregrešim. Od dodatkov imam poleg wheya še BCAA (15 g med treningom), ribje olje, vitamine, minerale, glutamin (dokler ga ne porabim), kreatin, ZMA (6 pred zadnjim obrokom), vlaknine in citrullin malat (dokler ga ne porabim).
Kako se vam zdi? Prosim za mnenja, nasvete, kritike...