Danes je 27 Jul 2026, 11:53

Trening

Pogovori in vprašanja o treningu v naravnem bodibildingu, powerliftingu, olimpijskem dvigovanju uteži ter drugih športih.
  • Avtor
  • Sporočilo

Djmisq

Re: Trening

Odgovor18 Feb 2014, 23:20

spartan napisal/-a:pri deloadu imej cilj da spočiješ mišice in cns. torej manj volumna in nižja intenzivnost. pri meni zgleda nekako tako; na 6-7 dni deloada naredim 2 treninga celega telesa. intenzivnost vzamem nekje 70%. volumen isti na obeh -zmanšan za nekje 100% delovnega volumna. in to je to. to seveda velja za delovni cikel, ko sem delno skurjen oz. glih prov ;) , če si skurjen precej, potem bi za nekaj dni podaljšal deload. to pomeni da bi naredil še kak lažji trening več, kot v zgornjem primeru.

Se pravi v 6-7dneh DELOADA narediš samo 2treninga, ostale dni pa imaš totalno off od uteži ? Kaj pomeni ta delovni volumen? :)
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor19 Feb 2014, 20:28

volumen katerega delaš v ciklih. če npr narediš povprečno 30 počepoF/trening. jih naredi na deloudu cca 15 počepoF/trening. zgolj kot primer. :)

lahko narediš še kakšen trening več, če želiš. itak je bistvena zmanšana intenziteta in volumen. ni tu nobenih magičnih trikov okrog deloada :)

Djmisq

Odgovor20 Feb 2014, 00:40

Bo super tako, hvala! :D Sej sem delal podobno, le da sem naredil kake 5treningov. Bom pa naslednič naredil recimo 3treninge upper/lower ali pa kr celo telo bomo videli :)
Prejšnja

Vrni se na Trening

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost