Nino napisal/-a:David, kaj pomeni, da sem na treningu kompletno brez moči? Začne se mi zehat (ko se mi to dogaja vem da si moram vzeti deload week), moč porazna, sicer sem naredil 5×5 počep z 80kg (drugače delam z 100kg), 5×5 MP 50kg (drugače delam 60-65kg), chinse 4ser.×5-6 bw (drugače delam do 10 pon. ali pa se obtežim), pa 3×10 sklec. Sem hotel bp z ročkami pa enostavno sem vedel da ne bom zmogel to naredit kot je treba. Že ko sem se ogreval z počepom, sem takoj na začetku videl da sem cel utrujen, mišice na nogah so me začele bolet že ko sem se ogreval z easy kilami, skratka...zanimivo pa je, da sem danes pravzaprav prvič treniral po deload weeku, zadnji resen trening je bil v torek (1 teden nazaj), od takrat čisto nič treningov ali kakršnih koli aktivnosti...res je tudi da zadnje tri dni nisem sledil vnosu makrotov

Je možno da se mi kaj kuha? Prehlad? Čeprav ne kažem nobenih znakov (si bom zdaj zmeril vročino)...pretreniran valda ne morem bit če en teden nisem nič delal? Naj pojačam tekočino + OHje?
Nino napisal/-a:hm...kaj pa vem. To se sliši kot resen problem

Tik pred treningom sem spil 2dcl cocacole. Ampak to ne more biti krivo, ker se mi je zehanje dogajalo večkrat, tudi ko par ur pred treningom nisem nič jedel ali pil.

edit: telesna temperatura: 36.0 °C. To kaj pove?
Glede na to, da si imel deload in da prej nisi bil
"skurjen", tudi zdaj ne moreš biti. Lahko je pač slab dan. Tudi to je del treningov in se zgodi kdaj, da glava ni na svojem mestu. Torej, psihološki vidik. Sploh, če en teden ne delaš nič, in ne veš, koliko ješ. Lahko da je k vsemu kaj prispevalo tudi premalo hrane/OH do treninga, kot sta omenila Boštjan in Šuša. To so individualne razlike.
Tudi jaz pridem na prvi trening po deloadu ponavadi precej švoh zaradi slabše aktivacije v tem tednu, ampak gre potem strmo navzgor.
Iz temperature ne moreš povedati ničesar. Temperatura nam niha skozi dan, je različna od človeka do človeka in se razlikuje glede na to, kje jo zmeriš. Iz osameljenih meritev se ne da ničesar povedati.