tole si verjetno spregledal:
Nino napisal/-a:spet tečnarim ampak mi ne preostane drugega

zgleda da sem včeraj na treningu staknil novo poškodbo levega ramena. zanimivo je da me ne boli, če krilim z iztegnjeno roko, če jo pa probam dvignit v zrak tako kot če bi delal military press z ročkami, me pa zaboli, ampak samo do prve polovice giba (torej od spodaj do polovice), še malo bolj me zaboli če jo postavim naprej pred obraz in hočem izvest MP, ravno tako samo do polovice giba. Sicer je pa še več potez, pri katerih me zaboli, npr. ko pijem s kozarca itn..včeraj sem treniral zgornji del, sumim pa dve možni napaki: prva je ta, da sem se na koncu za ramena spravil delat samo z eno ogrevalno serijo (zato ker sem itak že bil od drugih vaj ogret), delal sem MP z štango za glavo, vertik. letenje za stranske pa v predklonu za zadnje, druga možna napaka je pa letenje za prsa z ročkama, tukaj sem že pri prejšnjem treningu ko sem po daljšem času delal to vajo, začutil, da ko sem šel dol, tako kot bi se nekaj vtrgalo, takšen neprijeten občutek (verjetno sem šel preveč dol z ročkami), pa takrat je bilo vse skupaj tudi malo boleče, ampak po treningu me več ni bolelo. No, včeraj pa sem kakih 4-5 ur po treningu opazil to bolečino. Upam da veš za kaj gre, še bolj pa me zanima, kako bi lahko pospešil okrevanje, mogoče z kakšnimi obhladki?
hvala vnaprej in lep pozdrav!
no kakorkoli že, spet me muči enaka poškodba, nekaj očitno delam narobe pri MP, mogoče se premalo ogret spravljam k tej vaji?
Vbistvu me zanima, če bi lahko dal obhladke na to ramo, v želji da bi se poškodba prej popravila?