^^ sploh ne..
a) na slo tekmovanjih so bikinke zreducirane na nivo stripperk..delno so krive same, ker pridejo na tekmo ne spucane in je potem konkurenca taka da ne veš katera (če sploh) je že imela v rokah kaj drugega kot ročke (pa ne mislim na slovenke, lani v Kp je bila mednarodna! konkurenca v t.i. fitness model pod vsakim nivojem)
b) kategorije so neprimerno postavljene (ponavadi kar vse velikosti skupaj, nekatere kot sem rekla so zašle s kakega beauty pagenta, druge so skoraj za figuro)
c) v 99% so sodniki izključno tipi
pri moških se mi zdi da obstaja večje spoštovanje do bb/fitnesa kot športa...nekateri so se probali spucat, pa jim ne rata ali pa se jim sploh ne da, za tiste so itak vsi našpikani (in se bodo najverjetneje distancirali od fitness tekmovanj), drugi pa vejo, koliko je potrebno in posledično spoštujejo tiste, ki stojijo na odru
pri ženskah žal ta racionalnost odpove -.- (ampak pravim, če bi bile tekmovalke v boljši formi, bi najbrž bilo drugače)
aja govorila sem o slo sceni..tujina je spet povezana z določenimi stroški itd., ampak bottom line, če nimaš močnega sponzorja nimaš kaj praskat..močnega sponzorja pa ne boš imel(a), ker si slovenka in če te nekdo krepko ne zrine nekam, ne boš pro
takih bejb je v USA toliko, da bi jih lahko z lopato nalagal..

Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.