Danes je 24 Maj 2026, 11:04

Nunez??

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo

rokilo

Re: Nunez??

Odgovor12 Sep 2012, 12:59

Ravnokar zakljucil super trening :) .

In sicer:

- Najprej 10 sled sprintov z 20kg + ogrodje cca.10kg
- Farmers Walk
- Nekaj skokov na box, skokov cez ovire, nekaj vaj na bosu ballu ( poskoki v stran, naprej, nazaj, itd. ) in se wooble board.

In pa se slika rock s katerima sem delal farmerse :D

Slika
Uporabniški avatar

dh1

Odgovor12 Sep 2012, 16:54

wow. malo sem zacel za nazaj ta dnevnik stet.. same prave vaje :) vse heavy + plio/prowler itd. kar tako naprej!
"Don't do your best, Do whatever It takes!"

rokilo

Odgovor13 Sep 2012, 09:56

Najprej Hvala za pohvale, ni boljse motivacije kot so pohvale somišljenikov ;) .

Danes kljub kislemu vremenu :x super trening. Na sporedu bil DE Bench, pa sem raje naredil nekaj ponovitvenega dela.

- Potisk z ročkami: 2x12x36kg
- Sledila ena najboljsih vaj: 4x15-20 ( glej sliko :) )
- Tate press: 4x10-15
- BB Rows: 4x15-20
- Veslanje za ramena: 2x10
- Kot bi reku Bostjan se nekaj dela za PUŠKICE: 3x8-10

Slika

Tako. Kot sem ze omenil trening super, pocutje super. Jutri off ker imam zvecer malonogometno tekmo, v soboto bomo se videli kako bomo s casom ker imam cez dan nekaj dela ( pospravljanje drv ), ce ne prej v nedeljo ME Squat glavna vaja pa verjetno GM. Kar se tice Potiskov z bambusovo palico, kdor se ni mora probati. Na vsaki strani blo 10kg na rdecih bandsih, vse skupaj pa se je treslo z 10 stopnjo po rihtarju :) . Top vaja, je pa treba bit zbran, ker kot je ze Mark Bell reku, ce nisi si lahko zelo hitro spastetas premozenje :cry: .
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor13 Sep 2012, 18:42

PUŠKICE morjo bit. 8-)

Bamboo press je zakon ja. A ti odgovarja Tate press? Meni so tetive nonštop jokale.

rokilo

Odgovor13 Sep 2012, 20:54

Tate press delal drugic in morm rect, da zenkrat nobenih tezav :) . Sem pa danes po treningu malo razmisljal in bom verjetno izpeljal en cikel smolov jr. za bench. Ze nekaj casa sem na lepi okrogli cifri ( 100 ), poleg tega ze dolgo na nekaksni wsb shemi tko da mal spremembe ne bo skodil. Kar se tice asistence sem si zamislil nekako takole:

Dan 1: Bench + Squat/Front Squat ( 5x5,4x6,6x4 ), Glute ham/Reverse Hypers in pa meča
Dan 2: Bench + BB Rows/DB rows/T-bar rows, trebuh
Dan 3: Bench + Deadlift ( 5x5,4x6,6x4), Glute ham/Reverse Hypers in pa meča
Dan 4: Bench + Chinups/Pull ups + puškice

Asistenca nic posebnega, nekaj za duso.Sem prebiral po forumih in so nekateri shajali se z vec asistence spet drugi je sploh niso imeli. Med prostimi dnevi bo verjetno kaj pliometrije, mogoce sprinti ali pa samo sled dragsi za hitrejso regeneracijo, foam rollinga in pa rumble rollinga ne omenjam ker je stalnica. Kot ze receno stvar bom testiral prvic in prilagajal glede na pocutje/cas, ce bodo pravi rezultati podobno naredim se za pocep.

rokilo

Odgovor13 Sep 2012, 20:55

P.S. Ce je kdo ze imel izkusnje z smolovom, naj brez obotavljanja pokomentira zamisljeno shemo :)

rokilo

Odgovor19 Sep 2012, 07:34

Vceraj padel prvi dan smolov jr za bench. Tistih 6x6 slo brez tezav, potem se tri serije za zadnje rame in dve za puškice :D
Po treningu sledil hud strenght in cardio trening: žaganje, zlaganje, premetavanje drv. Ker sva bla z atijem sama se je stvar zavlekla cez cel dan ( cca. od 9-17 ) ob 17 pa sem moral za pou urce na pomoc priskocit se stricu. Pocutje danes kljub temu super, tko da danes pade en active recovery: foam rolling in pa nekaj sled dragsov, jutri pa 7x5 bencha in nekaj asistence za spodnji del.
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor20 Sep 2012, 17:28

To bo res zanimivo za spremljat, ker nameravam tudi sam enkrat po koncu tekmovalne sezone preizskusiti Smolov Jr za bench press! ;)

rokilo

Odgovor29 Okt 2012, 11:18

Po dolgem casu spet malo javljanja, preden pa se posvetim svojim dogodivscinam pa najprej cestitke vsem tekmovalcem in tudi tistim ki ste jim na njihovi poti na kakršnkoli nacin pomagali; super ste :) . No pa zacnimo. Do konca leta sem se odlocil sprobat pull/push/lower varianto treningov. Enkrat sem ze nekaj eksperimentiral a me je prehitro minilo :D, tokrat pa nameravam nekaj casa vzrajati. In sicer plan je sledec; Pull/Push/Lower/Ponovimo/Rest itd. Do sedaj ze oddelal P/P/L in je pocujte super, verjetno tudi zaradi vecjega vnosa ampak kakorkoli dneva off se ne potrebujem. Tudi tisti off ko pride bo verjetno kaksna kondicija+prehab. Prvi trije dnevi bodo na "max" kar pomeni glavna vaja 3x5 + ostala sminka, medtem ko bodo naslednji dnevi nekako dynamic/rep days + sminka. To je to. Treninge bom tudi bolj redno belezil, tako da so pohvale/graje/nasveti dobrodosli :D .
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor29 Okt 2012, 12:48

rokilo napisal/-a:P.S. Ce je kdo ze imel izkusnje z smolovom, naj brez obotavljanja pokomentira zamisljeno shemo :)

jaz sem dal cel super cikel čez. nor program. edino kar je treba paziti je, da pred tem ciklom(in po njem) nimaš tako intenzivnega programa! te pa testira kot fizično kot psihično ;)

ga bom tudi sam zalaufal v "bližnji" prihodnosti.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov