Odpiram nov dnevnik za nabiranje mišične mase. Off season imam v planu celo leto mogoče še več odvisno. Bolj kot na kilograme se bom oziral na ogledalo oz. delovne teže in prirast le teh.
Lani in letos sem se naučil ogromno novih stvari in se bom stvari, ki so mi delovale dobro obdržal.
Sem malo Googlal in mi je en BMR kalkulator izračunal da je moj vnos za vzdrževanje 2498 kcal oz en drugi okrog 2600 pa še nekaj. 2500 torej povprečno recimo.
Začetni vnos sem razmišljal, da bi bil:
200 B
270 OH
50 M
kar znese 2330 kcal.
Potem bi čez par tednov počasi višal. Glede na to, da trenutno tehtam 65 KG 200g B ne rabim 180 bi bilo dovolj. Na ta račun sem razmišljal da bi vzdignil OH.
Treniral bom verjetno po principu high volume, ker mi ustreza ta način.
Za to da bodo rasla prsa se bom držal letenj, rad bi dobil tisti pro-like hamstring drop, ker izven pro rangov redko vidiš koga, da ima huuuude hamstringe. Pa seveda meča. Sicer načeloma velja za meča, da jih ali imaš ali pa nimaš ampak na genetiko se ne bom izgovarjal. Hard work beats talent!
Prehana: IIFYM.
Dodatki: whey, maltodekstrin, kreatin monohidrat, ribje olje, BCAA.
Kakršenkoli komentar in predlog/kritika več kot dobrodošla!
Lani in letos sem se naučil ogromno novih stvari in se bom stvari, ki so mi delovale dobro obdržal.
Sem malo Googlal in mi je en BMR kalkulator izračunal da je moj vnos za vzdrževanje 2498 kcal oz en drugi okrog 2600 pa še nekaj. 2500 torej povprečno recimo.
Začetni vnos sem razmišljal, da bi bil:
200 B
270 OH
50 M
kar znese 2330 kcal.
Potem bi čez par tednov počasi višal. Glede na to, da trenutno tehtam 65 KG 200g B ne rabim 180 bi bilo dovolj. Na ta račun sem razmišljal da bi vzdignil OH.
Treniral bom verjetno po principu high volume, ker mi ustreza ta način.
Za to da bodo rasla prsa se bom držal letenj, rad bi dobil tisti pro-like hamstring drop, ker izven pro rangov redko vidiš koga, da ima huuuude hamstringe. Pa seveda meča. Sicer načeloma velja za meča, da jih ali imaš ali pa nimaš ampak na genetiko se ne bom izgovarjal. Hard work beats talent!
Prehana: IIFYM.
Dodatki: whey, maltodekstrin, kreatin monohidrat, ribje olje, BCAA.
Kakršenkoli komentar in predlog/kritika več kot dobrodošla!