Danes je 01 Maj 2026, 05:40

Train Insane, or remain the same.

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Re: Train Insane, or remain the same.

Odgovor04 Nov 2012, 12:24

Slika
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.

Maja

Odgovor04 Nov 2012, 16:04

A daš recept za rolado? Prosim :D
"Abs are made in the kitchen, glutes are made in the gym." Bret Contreras
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor04 Nov 2012, 16:19

Dober podpis Miha!
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor04 Nov 2012, 17:04

@Maja: Čisto enostavno, bolj je stvar okusa - bistvo je; (4 jajca, 80g sladkorja, 100g bele moke in peki papir) ločiš jajca na beljake in rumenjake, stepeš beljak - ko je že čvrst sneg dodaš sladkor in še mešaš da spet postane gosta snov, nato dodaš še rumenjake in stepaš še kako minuto do dve, pripraviš primeren pekač z robom in ga premažeš z oljem - zato da se peki papir prime pekača, kot rečeno na naoljen pekač položiš peki papir in ga zgladiš da se prilepi na pekač, nato naliješ zmes in jo enakomerno porazdeliš po pekaču, postaviš v predhodno razgreto pečico (190°c - ventilacijska, nekaj več običajna) in pečeš od 8-10min. Nadev je pa stvar okusa - jaz sem uporabil jagodno marmelado in jagodni casein ter vanilijev puding katerega sem zgostil z psyllium vlakninami.

@alexjug: Hvala, malo modificiran znan pregovor :)
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor04 Nov 2012, 19:51

Danes BP3+, nič posebnega... ciljal sem sicer 10 ponovitev in jih tudi SKORAJ uresničil a je sfalilo na lockoutu in sem naredil še eno negativno ponovitev :lol: ... anyways, gave my best... and thats what matters. Plan treninga:
Slika

Makroti danes: 195gB 350gOH 80gM, jutri off, v torek pa upam da brez neprijetnega občutka pod kolenom odtreniram SQ3+.

Maja

Odgovor04 Nov 2012, 22:18

Hvala (upam, da mi rata ).
"Abs are made in the kitchen, glutes are made in the gym." Bret Contreras
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor06 Nov 2012, 20:56

Evo, včeraj kot rečeno off, danes SQ 3+, upal oziroma ciljal sem eno ponovitev več a pač ni šlo... se pozna šola :mrgreen:
Plan treninga:
Slika

Makroti včeraj 180gB 200gOH 70gM, danes 195gB 340gOH 75gM

Današnja večerja:
Slika

Jutri OHP 1+...
Uporabniški avatar

matevz89

Odgovor06 Nov 2012, 21:02

Nisem edini z velikim apetitom :D Nice!
“A life spent chasing dreams that never come true is better than a life spent running away from dreams that could have.” - Alan Aragon
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor06 Nov 2012, 21:04

Hjuuuu dej bot moj osebni kuhar prosim te :D
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

rbizjak

Odgovor06 Nov 2012, 21:17

novi jaime oliver :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov