Danes je 29 Jul 2026, 16:25

Jug - priprave na tekme 2013

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Šuša

Re: Jug - priprave na tekme 2013

Odgovor07 Nov 2012, 23:10

Zrihtala :)
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

rbizjak

Odgovor07 Nov 2012, 23:11

alexxb napisal/-a:
BostjanBavcon napisal/-a:Nima veze a so kompleksni OH al so enostavni. That is broscience bullshit. :D

to sm tudi jst mislu, samo igra vlogo kaksni so ves :D

mah js včasih cel paket haribotov pojem, drugič pa samo kompleksne hidrate pa vedno isto teža varira ni razlike vsaj pr men ne 8-) ( so pa makroti vedno isti)
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor07 Nov 2012, 23:15

Šuša napisal/-a:Zrihtala :)

Še ti odpri food diary za frende, da vidmo ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor07 Nov 2012, 23:20

Evo sem, ampak mam kr ene vnose not, ker sem nekaj vpisovala treninge, ampak mi to daje kot + kalorije in sem vse zamuštrala-with that, I'm the best :D
aja, pa ene dneve mam ful več kcal, ker delam do zjutraj, naslednji dan pa spim pa mam ful manjši vnos :D Da ne boš mislu, da ga kaj serjem :D
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor08 Nov 2012, 08:59

Ma I don't fucking believe it..
Včeraj se potrudim in spišem kolegu program za rekompozicijo ;).
Mu postavim sledeče pogoje:

0. 0 alkohola

1. da se odločiš za spremembo in vidiš končni cilj.

2. da se napisanega držiš v nulo, vsaj kar se tiče prehrane!

3. redno slikanje - vsak teden. Sprednja, obe stranski in zadnja poza.

4. kardio lahko po želji tudi povečuješ, vendar poskusi iti po tem načinu, ki sem ti ga napisal.

easy right?
No.. potem me model pokliče in začne jamrat, da bo moral kupit vago, da bo moral kupit posodice, da a pa res nič alkohola, ker imajo s sodelavci "prakso", da grejo vsak petek ob 4h nalivat, da je pa to FULL mal kalorij in da kako bo zdržal dan.

WTF.. model..
prvo kar sem mu povedal je, kje kupi vago in posodice, ter da naj ne jamra ;).
2. vztrajal pri 0 alkota (gre za 4 mesečno obdobje), pa začne, da "bo poskusil".. GTFO.. kaj me pol sploh prosiš za program, če sam nisi pripravljen riti zmigat in se odrečt faking alkotu. Denarnica mu bo hvaležna, da o telesu ne govorimo.
3. Kako premalo kalorij, če praviš, da ješ samo solatko s puranom v celem dnevu in nič drugega.. Exactly.. model mi že 2 leti (oz. sam sebi) laže, kako on je samo solatke s puranom ipd..

Aja .. pa še to.. :lol: na rednem službenem pregledu, ga je dala dohtarca tudi na tisto napravo za merjenje sestave telesa. In mi model prijavi, da mu je izmerila, da ima 90+kg KOSTI! FFS.. skelet povprečnega človeka je 14kg! Ampak ne.. dohtarca je rekla, da ma 90+kg (od takrat 120). aha.. pa 16%BF! Pa ga vprašam, če se mu to zdi logično. me čudno gleda in mu rečem, da nej sam dol pogleda, pa pove kaj vidi. Pa pravi.. trebuh.. ;). Aha.... rofl. Ej..I love this guy, samo občasno ma pa res hude fore no.

Ma že nekaj let vztrajam pri temu, da bi mu potegnilo, da sebe laže in da sebi dela škodo, pa mi ne rata. Če mi ne bi bil frend bi dal roke v zrak in rekel ko te šiša, se obrnil in šel stran, tako pa mi ni vseeno zanj. 116kg pri cca. 28%BF in skoraj 40 let star.. ni se za hecat več.

Sorry za ta rant, samo sem moral ven spravit iz sebe. Danes ga bom nap***il k cucka ;). Sem lih prave volje.. že 4. dan brez kvalitetnega spanja. Danes prvič v lajfu skoraj zaspal za volanom na poti do šihta.. FFS.. Si bom moral uspavala nabavt.
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!

alexxb

Odgovor08 Nov 2012, 09:34

rbizjak napisal/-a:
alexxb napisal/-a:
BostjanBavcon napisal/-a:Nima veze a so kompleksni OH al so enostavni. That is broscience bullshit. :D

to sm tudi jst mislu, samo igra vlogo kaksni so ves :D

mah js včasih cel paket haribotov pojem, drugič pa samo kompleksne hidrate pa vedno isto teža varira ni razlike vsaj pr men ne 8-) ( so pa makroti vedno isti)

z kompleksnimi hidrati gres vec al manj kvalitetno gor, ker razliko od hitrih, ne vezejo z vodo....ce hoces bit sirsi (opticna varka) zacni samo bel riz, kr veze precej z vodo in bos hitro v enem mescu razsiru,ampak da te spomnem da je voda.

okoli treninga pa das hitre OH, samo zaradi insulina, da se malo igras z njim :)
Uporabniški avatar

Mauro

Odgovor08 Nov 2012, 09:51

Ah tole s kompleksnimi je BS če mene vprašaš, vsaj po seb vidm, če jem 400 oh iz riža ali ovsenih = isti shit sam da po ovsenih mam bl zafilan želodc in bolj neugodno počutje...
Kilogrami in voda v telesu mi je enaka, razen k povečam OH s 400 na 800 npr. to mi bo vezal ogromn vode ne pa zato k jem kompleksne ali enostavne OH... Sm pa včasih isto mislu kot ti in se nism hotu dotaknt hitrih OH razen direkt po treningu, zanimivo da sm zdej bolj zdefiniran in več mase mam kot takrat...

Mr. Jug, ja men se tut ne da več ukvarjat s kolegi, k sm jim že miljonkrat kej povedu, pol mi pa skos jamrajo kako bi kej radi, pa kako ne morejo zarad tega pa tega... Če pa kdo pokaže da je zainteresiran je pa druga zgodba, ponavad se folku že
na internet neda, da bi kej prebral, vsi bi radi sam napotke in "čudežne tabletke".

Eva

Odgovor08 Nov 2012, 09:51

alexxb napisal/-a:
z kompleksnimi hidrati gres vec al manj kvalitetno gor, ker razliko od hitrih, ne vezejo z vodo....ce hoces bit sirsi (opticna varka) zacni samo bel riz, kr veze precej z vodo in bos hitro v enem mescu razsiru,ampak da te spomnem da je voda.

okoli treninga pa das hitre OH, samo zaradi insulina, da se malo igras z njim :)

Oprosti alexxb, ampak sem prepričana da se bo redko kdo strinjal s tabo. Svetujem, da si prebereš kakšen članek na portalu. Pa tudi na forumu se veliko najde. ;)

coko

Odgovor08 Nov 2012, 10:08

alexjug napisal/-a:Ma I don't fucking believe it..
Včeraj se potrudim in spišem kolegu program za rekompozicijo ;).
Mu postavim sledeče pogoje:

0. 0 alkohola

1. da se odločiš za spremembo in vidiš končni cilj.

2. da se napisanega držiš v nulo, vsaj kar se tiče prehrane!

3. redno slikanje - vsak teden. Sprednja, obe stranski in zadnja poza.

4. kardio lahko po želji tudi povečuješ, vendar poskusi iti po tem načinu, ki sem ti ga napisal.

easy right?
No.. potem me model pokliče in začne jamrat, da bo moral kupit vago, da bo moral kupit posodice, da a pa res nič alkohola, ker imajo s sodelavci "prakso", da grejo vsak petek ob 4h nalivat, da je pa to FULL mal kalorij in da kako bo zdržal dan.

WTF.. model..
prvo kar sem mu povedal je, kje kupi vago in posodice, ter da naj ne jamra ;).
2. vztrajal pri 0 alkota (gre za 4 mesečno obdobje), pa začne, da "bo poskusil".. GTFO.. kaj me pol sploh prosiš za program, če sam nisi pripravljen riti zmigat in se odrečt faking alkotu. Denarnica mu bo hvaležna, da o telesu ne govorimo.
3. Kako premalo kalorij, če praviš, da ješ samo solatko s puranom v celem dnevu in nič drugega.. Exactly.. model mi že 2 leti (oz. sam sebi) laže, kako on je samo solatke s puranom ipd..

Aja .. pa še to.. :lol: na rednem službenem pregledu, ga je dala dohtarca tudi na tisto napravo za merjenje sestave telesa. In mi model prijavi, da mu je izmerila, da ima 90+kg KOSTI! FFS.. skelet povprečnega človeka je 14kg! Ampak ne.. dohtarca je rekla, da ma 90+kg (od takrat 120). aha.. pa 16%BF! Pa ga vprašam, če se mu to zdi logično. me čudno gleda in mu rečem, da nej sam dol pogleda, pa pove kaj vidi. Pa pravi.. trebuh.. ;). Aha.... rofl. Ej..I love this guy, samo občasno ma pa res hude fore no.

Ma že nekaj let vztrajam pri temu, da bi mu potegnilo, da sebe laže in da sebi dela škodo, pa mi ne rata. Če mi ne bi bil frend bi dal roke v zrak in rekel ko te šiša, se obrnil in šel stran, tako pa mi ni vseeno zanj. 116kg pri cca. 28%BF in skoraj 40 let star.. ni se za hecat več.

Sorry za ta rant, samo sem moral ven spravit iz sebe. Danes ga bom nap***il k cucka ;). Sem lih prave volje.. že 4. dan brez kvalitetnega spanja. Danes prvič v lajfu skoraj zaspal za volanom na poti do šihta.. FFS.. Si bom moral uspavala nabavt.

Žal je veliko takšnih. Ponavad, če mene kdo vpraša za kakšen nasvet ali jedilnik, mu prvo rečem naj si 1 teden beleži kaj poje in če ne dobim tega seznama mu niti ne svetujem nič.. simpl :D

Dark Lord

Odgovor08 Nov 2012, 10:23

alexxb napisal/-a:z kompleksnimi hidrati gres vec al manj kvalitetno gor, ker razliko od hitrih, ne vezejo z vodo....ce hoces bit sirsi (opticna varka) zacni samo bel riz, kr veze precej z vodo in bos hitro v enem mescu razsiru,ampak da te spomnem da je voda.

:D Od kod ti pa ta ideja? A take informacije dejansko kje krožijo po netu? :roll:
Ups, sori alexjug za smetenje dnevnika. Keep up the good work ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov