Danes je 28 Apr 2026, 06:26

Skupni treningi članov

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Šuša

Re: Skupni treningi članov

Odgovor09 Nov 2012, 22:58

ajmo nooo! Kdo ma čas jutri ob 13???
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor09 Nov 2012, 23:01

Predlagam, da se zmenimo za dlje vnaprej pa takrat naredimo NMZ trening tako kot se spodobi, če vas jutri večina ne more. Lepo bi bilo, če bi lahko prišli vsi, ki si želijo. :)

Kar se tiče fitnesa, je meni povsem vseeno - nimam nobenih predsodkov do ljudi ali fitnesa samega. ;) Pri MaxxGymu je težava res ta, da se ne da delati DL, tako da najbolje, da če gremo tja, si splaniramo tako, da ne bo to na planu. Če veš dovolj dolgo vnaprej, itak enostavno prilagodiš. ;) Lahko pa tudi Sokol, čeprav je 10 eur drago, je pa res da se vidimo itak 1× na dva meseca. :)
Uporabniški avatar

Terminator

Odgovor10 Nov 2012, 08:25

kdo je reku, da se v MaxxGymu ne da delat DL? Mi ga delamo non stop. Res, da ni tok super duper fajn k ni okroglih kolutov, sam mislm, da če jih mi lah delamo jih lahko vsak :)

kokr vem imajo študenti 2 eura za vstop + lah se zmenmo z lastniki pa bodo 100% za, da imajo neštudenti tud kakšno ugodnost, če nas bo v malo večjem številu... itak se vedno slikamo in bi 100% radi malo razbili mit, da so tam sam "dopingaši" :)

sem se pa pogovarju z nekaterimi NMZ člani in se jim 10 eur ne zdi smiselno dajat -> večina od njih je študentov in jim ta denar dosti pomeni. Nekako je bilo govora o tem, da če se kjerkoli zrihta trening za podoben znesek se gre pač tja.

Lahko bi se pa tudi s Sokolom dogovorili za kkšn ugoden znesek, če se potrdi določeno število ljudi.
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor10 Nov 2012, 09:10

Meni se je na začetku tudi zdelo veliko dat 10€ za en trening, samo potem sem si reku, mah grem da vidm/spoznam folk pa tistih 10€ bom že "požru dol". :D
Zdej sm si zrihtu študentsko vadbo 8-)
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

Eva

Odgovor10 Nov 2012, 09:51

David Brunšek napisal/-a:Predlagam, da se zmenimo za dlje vnaprej pa takrat naredimo NMZ trening tako kot se spodobi, če vas jutri večina ne more. Lepo bi bilo, če bi lahko prišli vsi, ki si želijo. :)

Kar se tiče fitnesa, je meni povsem vseeno - nimam nobenih predsodkov do ljudi ali fitnesa samega. ;) Pri MaxxGymu je težava res ta, da se ne da delati DL, tako da najbolje, da če gremo tja, si splaniramo tako, da ne bo to na planu. Če veš dovolj dolgo vnaprej, itak enostavno prilagodiš. ;) Lahko pa tudi Sokol, čeprav je 10 eur drago, je pa res da se vidimo itak 1× na dva meseca. :)

Se strinjam. ;) + mislim, da bi se povsod dalo zmeniti, za cenejši skupinski obisk. Drugače pa, meni sta Laguna in MaxxGym oba všeč. MaxxGym ima res manjši minus zaradi kolutov in manjši plus, zaradi počepov (pri tem je ponavadi kar gužva :) ). V Laguni je samo 1 kletka, v MaxxGymu pa stojala + kletka, če se ne motim?

Sicer pa kjerkoli bomo, povsod bo čisto super. ;) Edino prosti čas nas malo baše..
Uporabniški avatar

Mauro

Odgovor10 Nov 2012, 10:27

Ma ja sej, magar če nas gre 20 tja k Končina trenira bo tut ok :P
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor10 Nov 2012, 17:57

Dogovorimo se za datum in lokacijo, pa bomo poskusili urediti skupinski vstop.
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor10 Nov 2012, 20:47

Mauro napisal/-a:Ma ja sej, magar če nas gre 20 tja k Končina trenira bo tut ok :P

:) hehe,tm je nad 120kg :P
Pripujsal, zmagal, odpujsal.
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor10 Nov 2012, 23:31

Jaz grem naslednji vikend domov :/ edino če med tednom...
Potem šele ostanem v LJ ... 24.ga
We're born and then we die. What will you do in the meantime?

Kristijan

Odgovor11 Nov 2012, 11:16

V MaxxGymu bi se dalo zmenit za količinski popust. Sem vprašal.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov