Ok.. verjetno večina forumovcev ve kdo je Kiyoshi Moody.. ravno ta vikend je že četrtič postal natural Mr. O.
November 2006. May 2007..
Any comments on that? Meni se zdi fanscinantno. Čeprav na netu prevladuje mnenje, da se "prbija", in četudi bi se res (me ne briga ), je fascinantno kako lahko telo nabije takšno količino mesa v borih nekaj mesecih.
Ko smo ravno pri kolesih... decembra nameravam kupit novo kolo, ker se baje ravno takrat najbolj splača. Vozim se po vseh možnih terenih, od asfalta do gozda. Najprimernejši tip kolesa zame se mi zdi spredaj vzmeteno XC (corss-country) kolo, se strinjate? Ne morem pa se odločit med 26" in 29", mi lahko svetujete? Hvala.
Med obema je manjša razlika, ampak ne tako bistvena. Priporočam ti pa Cube-a zgolj zaradi rahlo boljše opreme.
Hvala @Simi, situacija je taka, da se morem odločit za Focusa, Cubea ni na zalogi pa ga tudi več ne bo. Vseeno, se mi zdi dober bajk za amatera. Mogoče veš ali je kakšna občutna razlika med vilicama Rock shox recon in rock shox xc 30 tk? Kar se tiče zavor, tektro draco bi naj bile precej solidne, mar ne?