Danes je 01 Maj 2026, 12:19

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

slejko

Re: OFF TOPIC

Odgovor24 Nov 2012, 13:06

kefets napisal/-a:Za kake MMORPG enostavno rabiš več ur na dan, če ne je brezveze, zato se jih sam izogibam kolikor se le da :D. Z kako igro tu pa tam za sprostitev pa ni čist nič narobe 8-) . Nažalost ponavadi nekatere punce/starši tega ne razumejo :D

V 9. razredu OŠ sem igral travian skupaj z dvema kolegoma. Izmenično smo določili, kako bomo igrali in vsak tretji dan je nekdo čez noč vstajal na vsake 2 uri. MMORPG - Ne, hvala! :D Kar se tiče gejmanja samega, pa je meni precej koristilo (znanje angleščine) :)
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor24 Nov 2012, 13:21

BostjanBavcon napisal/-a:Gledam malo Olimpus Shop in vidim da imajo pa hudih zadev v trgovini. Taprav GHR, meadows row handle, prowler sled, bandse ... res hudo.

Celo AirDyne majo. Noro.

so pa kar dragi..ali sem pa samo jaz naletela na take produkte :?
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor24 Nov 2012, 13:27

inal3igh napisal/-a:
BostjanBavcon napisal/-a:Gledam malo Olimpus Shop in vidim da imajo pa hudih zadev v trgovini. Taprav GHR, meadows row handle, prowler sled, bandse ... res hudo.

Celo AirDyne majo. Noro.

Hja ravno poceni ni GHR mislim da je 500 plus eur ampak da nekdo celo prodaja kaj takega v Sloveniji je neverjetno. :D

Samo da zadanem na lotu ... :D
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor24 Nov 2012, 14:27

BostjanBavcon napisal/-a:
inal3igh napisal/-a:

Celo AirDyne majo. Noro.

Hja ravno poceni ni GHR mislim da je 500 plus eur ampak da nekdo celo prodaja kaj takega v Sloveniji je neverjetno. :D

Samo da zadanem na lotu ... :D

sj ne nucaš takih pripomočkov, mogoče edin meadows ročko, tko da nevem kva se neki hypaš za đabe :lol:
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

Kami

Odgovor24 Nov 2012, 18:19

alexjug napisal/-a:z gejmanjen ni cisto nic narobe. taksne clanke, ki pisejo, da je gejmanje bad, vecinoma pisejo podobne osebe kot tiste, ki za BB pravijo, da je slaba stvar ipd.
Velja isto pravilo kot za vse ...moderation...lahko te zasvoji, tako kot marsikatera druga stvar v lajfu (sploh kak world of warcraft), so pa to redki primeri.
jaz sem prvi game instaliral na PC pred 23 leti ;). gejmal ze prej na avtomatih, pri kolegu na pcu, amigi, atariju, ....ni trpela sola, ni trpela sluzba, ni trpel sport, ne trpi BB in ne trpi social life.
zdaj grem pa pogledat Juretov link ;).

Tako je, obstaja dosti drugih slabsih / manj produktivnih hobijev in dokler druge zadeve ne trpijo se mi ne zdi problematicno. Pa kot so se nekateri drugi omenili ima igranje lahko tudi kar nekaj pozitivnih lastnosti - ko sem sam veliko igral med 2002-2006 sem se tudi naucil veliko angescine, dobil veliko "online" kolegov, itd.

Se pa strinjam, da so razne MMORPG igre najbolj nevarne, ker te notri potegne pa moras potem prakticno skoz igrati... Sam sicer tega problema ze dolgo nima, ker nimam casa + redko kera igra me notri potegne tako, da bi igral vec kot kaki match online kdaj pa kdaj za sprostitev.

@Nino: Dobro da nisi bil blizu mene, ko sem igral CS:GO pred dvema dnevoma. Stevilo f**** / wtf / camper / ... in ostalih besed na minuto je bilo kar visoko. To je za mene skoraj obvezen del sprostitve :lol:
michelangelo napisal/-a:preveč je lih prou :D
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor24 Nov 2012, 19:48

Kami napisal/-a:
alexjug napisal/-a:z gejmanjen ni cisto nic narobe. taksne clanke, ki pisejo, da je gejmanje bad, vecinoma pisejo podobne osebe kot tiste, ki za BB pravijo, da je slaba stvar ipd.
Velja isto pravilo kot za vse ...moderation...lahko te zasvoji, tako kot marsikatera druga stvar v lajfu (sploh kak world of warcraft), so pa to redki primeri.
jaz sem prvi game instaliral na PC pred 23 leti ;). gejmal ze prej na avtomatih, pri kolegu na pcu, amigi, atariju, ....ni trpela sola, ni trpela sluzba, ni trpel sport, ne trpi BB in ne trpi social life.
zdaj grem pa pogledat Juretov link ;).

Tako je, obstaja dosti drugih slabsih / manj produktivnih hobijev in dokler druge zadeve ne trpijo se mi ne zdi problematicno. Pa kot so se nekateri drugi omenili ima igranje lahko tudi kar nekaj pozitivnih lastnosti - ko sem sam veliko igral med 2002-2006 sem se tudi naucil veliko angescine, dobil veliko "online" kolegov, itd.

Se pa strinjam, da so razne MMORPG igre najbolj nevarne, ker te notri potegne pa moras potem prakticno skoz igrati... Sam sicer tega problema ze dolgo nima, ker nimam casa + redko kera igra me notri potegne tako, da bi igral vec kot kaki match online kdaj pa kdaj za sprostitev.

@Nino: Dobro da nisi bil blizu mene, ko sem igral CS:GO pred dvema dnevoma. Stevilo f**** / wtf / camper / ... in ostalih besed na minuto je bilo kar visoko. To je za mene skoraj obvezen del sprostitve :lol:

igrice so zakon,sam sem jih dost preigral in jih občasno še :)

čakam,da se preselim v svoje stanovanje,kjer bo soba s kavčom,plazmo in xboxom/ps3 + miza z računalnikom :) malo za sprostitev+gledanje kakšnih tekem :lol: :lol: :lol:
Pripujsal, zmagal, odpujsal.

Bodie

Odgovor24 Nov 2012, 21:40

Danes dobil mamilje od Gorilla Labs. Naročil sem tudi omega3 kapsule in sem poleg wheya in kapsul dobil še gratis šejker jess :D

Whey vanilija mi je kar okusen, sestava in cena pa je tudi privlačna. Razen Suše mislim, da ni še noben podal mnenja o teh mamiljah, a je mogoče še nezaupanje, ker je stvar dokaj nova na trgu al zakaj?

alpha

Odgovor24 Nov 2012, 22:27

Problem je v tem, da nikakor ne moreš vedet, kaj je notri. Neodvisna raziskava pred nekaj meseci je pokazala, da tudi resne, večje firme nimajo takšne sestave wheya, kot jih prikazujejo na svojih etiketah. En sumljivo poceni whey je imel celo 0 g beljakovin, zaradi česar potem resno razmisliš, kaj boš vzel pri naslednjem nakupu.

Sydney

Odgovor24 Nov 2012, 22:30

Imaš kak link do te raziskave? (Je to samo tista tabela, ki se je nekaj časa nazaj lepila po Slo forumih ali je dejansko raziskava?)
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor24 Nov 2012, 22:32

Joj ne me strašit. :o
Drugače pa Šuša. Me veseli Slika

;)
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov