Danes je 01 Maj 2026, 11:18

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

wade

Re: OFF TOPIC

Odgovor25 Nov 2012, 21:12

Tisti ki ste naročal pri nerlingerju ne normalno da ne dobim nobenega potrditvenega maila? v profilu mi samo piše da sem opravil eno naročilo v vrednosti 115€ in to je to. Plačam pa po pošti ane. Moja nemščina je res katastrofa tko da možno da sm kj zajebal ker sem klikal brez da bi razumel kaj dejansko berem :lol:
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor25 Nov 2012, 21:19

Jaz sem pisal g. Nerlingerju na mail, ker sem mu denar nakazal, tako da sva se osebno zmenila. Mogoče kdo drug ve, kako je z naročilom preko strani.
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor25 Nov 2012, 21:55

wade napisal/-a:Tisti ki ste naročal pri nerlingerju ne normalno da ne dobim nobenega potrditvenega maila? v profilu mi samo piše da sem opravil eno naročilo v vrednosti 115€ in to je to. Plačam pa po pošti ane. Moja nemščina je res katastrofa tko da možno da sm kj zajebal ker sem klikal brez da bi razumel kaj dejansko berem :lol:

Jaz sem dobil prvo potrditveni mail (poglej spam folderje) naslednji dan pa navodila za plačilo, zdej odvisno kdaj si naročil ampak ponavadi to delajo ko so odprti in ne med vikendom. Takrat ko sem jaz naročal niso meli na zalogi, pa so mi rekli da me obvestijo ko bodo dobili mojo številko. En teden kasneje pa sem dobil čevlje na dom, še preden sem plačal. :)
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor26 Nov 2012, 09:37

We're born and then we die. What will you do in the meantime?

Nino

Odgovor26 Nov 2012, 17:39

El Diego napisal/-a:A to glede sponzorjev je kakšna firma s prehranskimi dodatki in podobnim? Ali kako? Malo me zanima glede tega.

inal3igh napisal/-a:@ El Diego..v Slo kaj bistveno več od dodatkov po nabavni ceni in kakšne fitnes karte ne moreš pričakovati

Da ne smetimo teme Juretu.

Me zanima kakšne imajo kaj nabavne cene naši prodajalci, kdo ve približno? Pomojem imajo min. 100% marže zraven.

Kami

Odgovor26 Nov 2012, 18:24

Fitocracy ma danes akcijo, 40% off za Hero paket - https://www.fitocracy.com/hero_payment/ ... YBERMONDAY
michelangelo napisal/-a:preveč je lih prou :D
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor26 Nov 2012, 19:01

Ve kdo za kakšno delo v LJ?
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651

alpha

Odgovor26 Nov 2012, 20:16

Nino napisal/-a:
El Diego napisal/-a:A to glede sponzorjev je kakšna firma s prehranskimi dodatki in podobnim? Ali kako? Malo me zanima glede tega.

inal3igh napisal/-a:@ El Diego..v Slo kaj bistveno več od dodatkov po nabavni ceni in kakšne fitnes karte ne moreš pričakovati

Me zanima kakšne imajo kaj nabavne cene naši prodajalci, kdo ve približno? Pomojem imajo min. 100% marže zraven.

Nimajo toliko marže. Nabavni ceni še moraš prišteti davek, poštnino in dajatve, tako da pride na koncu konkretno pod 50 %. Večji uvozniki imajo ponavadi tudi večjo maržo zaradi količinskih popustov.
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor26 Nov 2012, 20:50

Nino napisal/-a:

eh :lol: u wish

sicer vem ampak ne bomo o tem na forumu, ane ;) (je pa daleč od 100%)
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

RenoF

Odgovor27 Nov 2012, 08:40

glede na to, da imamo praktično monopolnega ponudnika prehranskih dodatkov, nima smisla zgublat besed o maržah itd. bolj zanimivo je dejstvo, da imajo nekateri celoletne popuste in to do 40%. na nekem tujem trgu, kjer dejansko je konkurenca, so cene seveda temu primerno nižje, prav tako ni tovrstnih popustov. druga zgodba je lastna blagovna znamka. če zaključim, slovenskih umetno napihnjenih cen že dolgo več ne spremljam, ker se kot, večina fitneserjev ve, bolj splača naročevati in plačati poštnino iz tujine.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov