Danes je 24 Apr 2026, 15:07

David Brunšek

Na vaša vprašanja odgovarjata Natural INBA Pro Jure Rus in David Brunšek.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

David Brunšek

Re: David Brunšek

Odgovor26 Nov 2012, 19:49

Tako, da ugotoviš nesorazmerje med glavami kvadricepsa oz. med kvadricepsom in zadnjo ložo. ČE je problem to - lahko tudi da imaš pač pogačico čudno oblikovano. Zelo težko preko foruma, smo pa o tem že nekajkrat govorili. Predvsem ima masoli dosti postov na to temo. ;)

Nino

Odgovor26 Nov 2012, 19:52

David Brunšek napisal/-a:Tako, da ugotoviš nesorazmerje med glavami kvadricepsa oz. med kvadricepsom in zadnjo ložo. ČE je problem to - lahko tudi da imaš pač pogačico čudno oblikovano. Zelo težko preko foruma, smo pa o tem že nekajkrat govorili. Predvsem ima masoli dosti postov na to temo. ;)

Hehe, bom enkrat ob priliki poslikal moji pogačici. Leva je res nekam čudna, na zunanji zgornji strani prav nekako ven štrli - proti drugi.

Vem ja, prek foruma je težko kaj svetovat, sam pa itak nimam pojma kako naj se lotim ugotavljat morebitna nesorazmerja med kvadricepsom in zadnjo ložo :lol:

Nino

Odgovor26 Nov 2012, 19:55

Najbolj me pa jezi, da sem zdravniku omenil to, celo pokazal, pa je nekaj probaval na meni pa samo nekaj kimal v tri dni pa prigovarjal ja, ja, ja, pogačica, pogačica, da bi me pa kam naprej poslal pa ne. :evil: wtf...kaj naj mu rečem naslednjič? Kdo "popravlja"/ugotavlja te zadeve :)

coko

Odgovor26 Nov 2012, 20:22

Ortoped. Ampak verjetno tudi tam ne bo nič drugače ;)
Uporabniški avatar

matevz89

Odgovor26 Nov 2012, 22:03

David, zanima me tvoje mnenje kateri certifikat je po tvojem najboljši. NSCA? ACSM? ISSA? NASM?
Malce splošno vprašanje, ampak nevem kako drugače vprašat :D
“A life spent chasing dreams that never come true is better than a life spent running away from dreams that could have.” - Alan Aragon
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor26 Nov 2012, 22:07

ISSN. :D Ko dobiš tega, imaš opravljene že vse ostale.

Drugače pa so vsi našteti zelo podobni. ACSM, ACE ali NSCA, če misliš delati v tujini. Če misliš delati pri nas, rabiš 120 kg mišic namesto tega. ;)
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor26 Nov 2012, 22:12

http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor26 Nov 2012, 22:17

Kaj pa NCSF, ki je zadnje čase pridobil na popularnosti?
Uporabniški avatar

matevz89

Odgovor26 Nov 2012, 22:23

David Brunšek napisal/-a:Če misliš delati pri nas, rabiš 120 kg mišic namesto tega. ;)

hahahahahha... and I'll teach how to squat on bosu balls with no hands! :D

Thanks bro! :)

EDIT:

ISSN oziroma CISSN zelo verjetno odpade, ker nimam zahtevanih pogojev za exam. :(
What should I do?
“A life spent chasing dreams that never come true is better than a life spent running away from dreams that could have.” - Alan Aragon
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor27 Nov 2012, 12:40

BostjanBavcon napisal/-a:Kaj pa NCSF, ki je zadnje čase pridobil na popularnosti?

Nekdo je začel te tečaje izvajat v Sloveniji; na svetu pa ne vem, če je kaj bolj priljubljen. :)

S prej omenjenimi tremi lahko delaš v vsakem USA fitnesu (za NCSF ne vem). Kar se tiče znanja, sem prebral en priročnik za izpit, pa to zagotovo ni znanje, zaradi katerega bi po opravljenem izpitu lahko rekel, da si strokovnjak. Seveda je pa pogoj, če želiš imeti kariero v tem. ISSN je verjetno edina zveza, kjer moraš znati dobro divergentno razmišljati, a so pogoji zelo strogi, kot je omenil Matevž. Mogoče kot dolgoročen cilj. ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašajte Davida in Jureta

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov